Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός, ο Ρέαμπτσιουκ και η ρήτρα της Πόρτο!

Ο Ολυμπιακός, ο Ρέαμπτσιουκ και η ρήτρα της Πόρτο!
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 09:19

Στο προσκήνιο βρίσκεται για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος προορίζεται να καλύψει το... κενό που άφησε στο ρόστερ ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Την ώρα που στην Πορτογαλία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ από την Πάσος Φερέιρα, έρχεται ένα νέο που αν ισχύσει δεν μπορεί να είναι ευχάριστο.

Και αυτό έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Πόρτο. Ο Ολυμπιακός συζητάει με την Πάσος Φερέιρα για ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αν ισχύει η πληροφορία ότι η Πόρτο μπορεί να τον αποκτήσει με 500.000 ευρώ, τότε τα πράγματα ζορίζουν.

Ο Ρέαμπτσιουκ είναι πρώην παίκτης της Πόρτο, από την οποία τον απέκτησε η Πάσος Φερέιρα το περασμένο καλοκαίρι. Και αν στο deal έχει μπει και ρήτρα επαναγοράς από τους «δράκους» ύψους 500.000 ευρώ, και εφόσον είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον τους να τον πάρουν πίσω, τότε το πράγμα είναι λογικό να δυσκολεύει.

Φαίνεται, πάντως, πως πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να ξεμπερδεύει άμεσα και με αυτήν την υπόθεση, με την ελπίδα, φυσικά, να έχει θετική κατάληξη.

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ξαναγύρισες, ε; (video)

Ξαναγύρισες, ε; (video)

Καλωσορίζουμε, ξανά, τον Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Καλώς να μας έρθετε, παιδιά...