Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα ντέρμπι, μην ξεχνιόμαστε…

Εβδομάδα ντέρμπι, μην ξεχνιόμαστε…
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 10:18

Εντάξει, προφανώς κανείς δεν το… ξεχνάει, αφού… δεν ξεχνιούνται αυτά. Αλλά οφείλουμε να το τονίσουμε, με κάθε τρόπο! Μπορεί στο μυαλό όλων να υπάρχουν ακόμη… γιορτές μπροστά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή (3/1) έχουμε… αεξάρα!

Έχουμε μπει, επίσημα, πλέον, σε εβδομάδα ντέρμπι. Ακόμη μία. Και δη, σημαντικού. Η ομάδα έχει, εκτός από το να νικήσει την αντίπαλο και να πάρει τους τρεις βαθμούς, να δώσει και απαντήσεις, για την ισοπαλία, στο ΟΑΚΑ, προσφάτως. Ματς στο οποίο έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια της…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια και δη σε ντέρμπι, το οποίο θα δώσει… δικαίωμα στους «εξυγιαντές» να πιστεύουν ότι έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν εκτός στόχου τον Ολυμπιακό. Γιατί δεν την έχουν. Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του μπαίνουν σε μία εβδομάδα σημαντική, δύσκολη και με ιδιαίτερη σημασία. Το ματς αυτό κρίνεται, πλέον, ακόμη πιο σημαντικό, από εκείνο το εξ αναβολής, το οποίο ο Θρύλος δεν κατάφερε να πάρει, προ ολίγου καιρού, στο ΟΑΚΑ. Και εκεί πρέπει να είναι στραμμένο όλο το ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει με πλεονέκτημα την ομοιογένεια, την σταθερότητα σε προπονητικό επιτελείο και ρόστερ, αλλά, πάνω από όλα, με την ανωτερότητά του, συνολικά, ως ομάδας. Καλύτεροι παίκτες, σε όλες τις γραμμές, καλύτερος προπονητής και καλύτερη ψυχολογία, την οποία αυτά τα στοιχεία φέρνουν. Έτσι πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης