Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φουλάρει από σήμερα, με προπονήσεις

Φουλάρει από σήμερα, με προπονήσεις
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 10:39

Μετράει αντίστροφα ο Θρύλος, για το πρώτο ματς, το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς. Είναι και τα… τρία, την ίδια μέρα! Την προσεχή Κυριακή. Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και για το ματς αυτό αρχίζει προετοιμασία, τυπικά από σήμερα.

Οι προπονήσεις αρχίζουν, εκ νέου, να εντατικοποιούνται και να παίρνουν πιο ειδικό χαρακτήρα. Να γίνονται πιο συγκεκριμένες, να γίνονται πιο εξειδικευμένες και να στοχεύουν, καθαρά, στο πως ο Ολυμπιακός θα περάσει ένα… γερό χέρι την ομάδα του Χιμένεθ, την οποία θα υποδεχθεί την Κυριακή.

Ο Θρύλος έχει γνωστές απουσίες, ενώ αναμένεται, πέραν της επιστροφής Βαλμπουενά, να έχει και προσθήκη ή προσθήκες. Η Διοίκηση του Συλλόγου κάνει ό,τι μπορεί, για να καταφέρει να κλείσει το θέμα Ρέαμπτσιουκ, το συντομότερο δυνατό. Ακόμη και πριν την Πρωτοχρονιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μολδαβός θα παίξει με την ΑΕΚ, είναι μικρό το διάστημα. Ωστόσο θα μπει άμεσα σε δράση, εφόσον όλα πάνε καλά και πιάσει λιμάνι.

Κατά τα άλλα, ο Μαρτίνς έχει την ομάδα του σε εγρήγορση, μετά την ολιγοήμερη, κάτι παραπάνω από απαραίτητη, ξεκούραση, κατά το διάστημα των εορτών. Και το μυαλό, όπως και το σώμα, όλης της ομάδας, μπαίνει ξανά σε κατάσταση ντέρμπι!

Διαβάστε επίσης