Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπέος δεν μπορεί να πει όχι στους φίλους του στον ΠΑΟΚ!

Ο Μπέος δεν μπορεί να πει όχι στους φίλους του στον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 00:59

Όταν τα λέει ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε. Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την επιστροφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ και επανέλαβε πως είναι φίλος με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και πως δεν θα μπορούσε να πει όχι όταν του τον ζήτησαν πίσω.

Δείτε τι είπε στον «Focus FM»: «Ο Ουάρντα ανήκει στον Βόλο, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ επίσημα ζήτησε την επιστροφή του. Εγώ επειδή θεωρώ ότι είμαι φίλος της οικογενείας του ΠΑΟΚ και συγχρόνως με λένε Μπέο, δίνω το πράσινο φως για να επιστρέψει. Τις τελευταίες 2-3 μέρες το ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Δεν τα ξέρω τα του ΠΑΟΚ, ξέρω ότι ο Ουάρντα όταν ήρθε εδώ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τον πήρα ως δανεικό, γιατί δεν δανείζεσαι όταν ένας παίκτης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Με εμάς υπέγραψε για έναν χρόνο, άρα ο παίκτης ανήκει στον Βόλο.

Επειδή μας τον έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ. Τέτοιες αρχές έχω στην ζωή μου, φοράω παντελόνια όχι γιατί κρυώνω, γιατί πρέπει να τα φοράω. Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας τον έδωσε, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά. Ηθικά εννοώ, μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω, αλλά ηθικά κάνω αυτό που πρέπει. Κάνω αυτό που λίγοι θα έκαναν πάνω στον πλανήτη, ένας από αυτούς τους λίγους είμαι εγώ».

Ο Δήμαρχος Βόλου δεν μπορεί να πει όχι στους φίλους του στον ΠΑΟΚ. Έτσι πάνε αυτά. Το λέει και ο ίδιος. Και ποιοι είμαστε εμείς να μην τον πιστέψουμε...

Διαβάστε επίσης