Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά νέα για τον Χασάν, αλλά ο Ολυμπιακός ενισχύεται

Καλά νέα για τον Χασάν, αλλά ο Ολυμπιακός ενισχύεται
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 11:58

Περίπλοκη κατάσταση. Θα ήταν πολύ πιο απλή, εάν ο Μαρτίνς ήξερε ότι θα έχει σύντομα τον Αχμέντ Χασάν, στη διάθεσή του. Να επέστρεφε ο Αιγύπτιος στην αγωνιστική δράση και σε τοπ επίπεδο σε… 10-15 ημέρες, ας πούμε. Αλλά αυτό δεν αναμένεται να συμβεί, παρά τη βελτίωση της υγείας του, η οποία αν μη τι άλλο, χαροποιεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού! Ο Χασάν είναι καλύτερα, τα νέα μοιάζουν ευχάριστα, αλλά δεν είναι στο 100%, αφού θα χρειαστεί χρόνος και πολλή προσοχή, για την επανένταξη του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση, στην ενεργό δράση. Και πάλι, με διαρκή παρακολούθηση.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί στην επίθεση. Ο Μαρτίνς βλέπει ότι πέραν του Ελ Αραμπί, δεν είναι εύκολο να βασιστεί 100% στις άλλες του λύσεις, αφού αυτό που δίνει ο Χασάν, τον οποίο θυμίζουν ότι ήθελε διακαώς, ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν μπορούν να το δώσουν ούτε ο Σουντανί, ούτε ο Κάιπερς. Επομένως, ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει σέντερ φορ, με τα ονόματα που παρουσιάζει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, να προκρίνονται. Μεταξύ αυτών, στη λίστα, εκείνα των Μήτρογλου, Πρίγιοβιτς, Αραούχο… Πιο μακρινό φαντάζει, τούτη την ώρα, του Γκερέρο.

Καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη και ο Ολυμπιακός, κατόπιν συνεννόησης, φυσικά, με τον Πέδρο Μαρτίνς, θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, όσο και μεθοδικά, για να καλύψει το κενό του Χασάν. Η συνάντηση του Μαρτίνς με τη Διοίκηση αναμένεται ακόμη και σήμερα και δεν αποκλείεται από αυτή να προκύψουν νέα και δη… κινήσεις!

Διαβάστε επίσης