Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφη μέτρηση, υπάρχει και εναλλακτική

Αντίστροφη μέτρηση, υπάρχει και εναλλακτική
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 12:22

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Ολυμπιακός να μπλεχτεί σε καθυστερήσεις, για το θέμα της απόκτησης αριστερού μπακ. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παραμένει η προτεραιότητα και για αυτή την περίπτωση έχει κινηθεί ο Θρύλος. Αλλά όσο παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα, ο Μαρτίνς κρατά ψηλά και τις εναλλακτικές του. Είναι δεδομένο ότι ο Πορτογάλος, για να έχει καταλήξει στον διεθνή Μολδαβό, έχει ξεχωρίσει ορισμένα στοιχεία, τα οποία του κάνουν και τα οποία θέλει να δει, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, για τα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάτσει να περιμένει και πολύ, το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Ο Θρύλος θέλει να τελειώνει με το θέμα Ρέαμπτσιουκ, αλλά δεν θα παίξει το παιχνίδι της Πόρτο… Δεν φαίνεται ότι μπορεί να χαλάσει η υπόθεση, αλλά όσο δεν κλείνει, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο και έτσι, ο Θρύλος κρατά τις εναλλακτικές του.

Από αυτές, προκρίνεται ο Μπιόρκαν και όλα δείχνουν ότι σε αυτόν θα στραφεί ο Μαρτίνς, εάν τυχόν κάτι δεν πάει καλά με το θέμα του Μολδαβού. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για τέτοια σκέψη και ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο να τελειώσει τη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ.

** Η φωτογραφία είναι από το Facebook του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης