Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Χασάν, για την επιστροφή του! (video)

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Χασάν, για την επιστροφή του! (video)
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 16:05

Είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, αλλά δυστυχώς, λόγω κορονοϊού μένει ακόμη μακριά από την αγωνιστική δράση. Ο Αχμέντ Χασάν, όμως, έχει αρχίσει να κάνει βήματα προόδου, ξεπερνώντας, σιγά-σιγά και σταδιακά, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, το αμέσως προηγούμενο διάστημα, λόγω της πανδημίας και του τρόπου με τον οποίο επηρέασε τον οργανισμό του, η ασθένεια…

Μπαίνοντας ξανά στο Ρέντη, ο Χασάν αισθάνεται πιο δυνατός και στέλνει μήνυμα ελπίδας και αγάπης, για όλη τη στήριξη που έχει λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει!

«Δυστυχώς ο κορονοϊός είχε κάποιες επιπλοκές για την υγεία μου και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται στο δρόμο σου για να σε καταστρέψουν.

Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέψω πιο δυνατός.

Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης», έγραψε στο Instagram ποστάροντας ένα βίντεο από το προπονητικό της ομάδας, αλλά και τις εξετάσεις του.

Διαβάστε επίσης