Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπλοκή… Πόρτο με Ρέαμπτσιουκ, γράφουν οι Πορτογάλοι

Εμπλοκή… Πόρτο με Ρέαμπτσιουκ, γράφουν οι Πορτογάλοι
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 10:19

Όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρξει εμπλοκή, στην υπόθεση Ολυμπιακού-Ρέαμπτσιουκ. Όλα έδειχναν ότι ο ποδοσφαιριστής θα αλλάξει χώρα, ερχόμενος στο λιμάνι, για να συνεχίσει την καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου. Κάτι το οποίο μάλλον δεν θα συμβεί, εντέλει, αφού όπως αναφέρουν σήμερα οι Πορτογάλοι, η Πόρτο… την έκανε τη ζημιά. Η πορτογαλική ομάδα, θυμίζουμε, είχε όρο επαναγοράς του Ρέαμπτσιουκ, σε περίπτωση που το επιθυμούσε. Και όπως αναφέρει η Record, αποφάσισε να την ενεργοποιήσει και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί, μάλιστα, θα τον… αφήσει δανεικό στην Πάσος Φερέιρα!

Τελειωμένο δεν είναι. Ακόμη, ενδεχομένως. Και θα ήταν ενδιαφέρουσα και η στάση του παίκτη, γύρω από αυτό, καθώς ο ίδιος έδειχνε διατεθειμένος να διασχίσει την Ευρώπη και να έρθει στη χώρα μας, για τον Ολυμπιακό. Πάντως το πράγμα μοιάζει, πλέον, δύσκολο να προχωρήσει, για τον Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει την Πόρτο να του βάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο, στην υπόθεση του διεθνούς Μολδαβού.

Πάμε για άλλα, λοιπόν, όπως φαίνεται. Ο Θρύλος πάει για άλλα. Αναμένεται το ενδιαφέρον να στραφεί σε Μπιόρκαν, Νταλμπέρτ. Εξαιρετικές λύσεις και οι δύο, παρότι ο Μαρτίνς τις κρατούσε ως εναλλακτικές. Τώρα, το θέμα θα τρέξει… διπλά, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει… χθες τον αριστερό μπακ.

** Η φωτό είναι από το Facebook του Ρέαμπτσιουκ.

Διαβάστε επίσης