Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τους βλέπει ζεστούς και… το σκέφτεται!

Τους βλέπει ζεστούς και… το σκέφτεται!
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 10:41

Είναι γεγονός ότι Φορτούνης και Βαλμπουενά μαζί, στην 11άδα, δεν έχουν… πιάσει στο 100%. Και ο Μαρτίνς το γνωρίζει αυτό. Για αυτό και δεν το δοκιμάζει συχνά. Βλέποντας, όμως, τους δύο ποδοσφαιριστές του, να είναι σε καλή κατάσταση και να εμφανίζονται… ιδιαιτέρως ζεστοί, ο Πορτογάλος επεξεργάζεται το σενάριο να τους βάλει και τους δύο στην 11άδα, κόντρα στην ΑΕΚ. Ειδικά, δε, από τη στιγμή κατά την οποία ο Εμβιλά αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις, λόγω κόπωσης (συνολικής, προφανώς) και είναι μεγάλη η πιθανότητα η διάταξη να γυρίσει σε 4-2-3-1, από 4-3-3.

Εφόσον προτιμηθεί αυτό, λογικά οι δύο «μαέστροι» θα εναλλάσσονται μεταξύ «10» και πτέρυγας, για να δημιουργείται και… ανακατωσούρα στην άμυνα της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι στον άξονα θα παίξουν, λογικά, ο Μπουχαλάκης, με τον Καμαρά. Στο πρόσφατο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το κέντρο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην καταφέρει να υπερισχύσει απολύτως και έτσι να μην καταφέρει στο έπακρο να επιβάλει τον ρυθμό του.

Ο Μαρτίνς κρίνει, βλέποντας και την καλή κατάσταση των δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών του, ότι με δημιουργούς Φορτούνη και Βαλμπουενά, θα μπορέσει να πάρει πολλά περισσότερα, δημιουργικά και να φτιάξει περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Πράγμα που μπορεί να καθορίσει -και να του δώσει- το ματς.

Διαβάστε επίσης