Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούλα, μ’ ακούς; Ανάσα δεν θα πάρεις...

Κούλα, μ’ ακούς; Ανάσα δεν θα πάρεις...
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 01:17

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και του 2021, για τον αγώνα με την ΑΕΚ (3/1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τις απαραίτητες ανάσες, γέμισαν μπαταρίες και ρίχνονται εκ νέου στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους και του δεύτερου γύρου της Super League φέρνει στον Πειραιά την ΑΕΚ, μερικές μέρες μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (1-1), σε ένα κακό παιχνίδι που ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να είχε πάρει ο Ολυμπιακός. Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής και εννοείται είναι ένα παιχνίδι που οφείλουν να προσέξουν πολύ και να τα δώσουν όλα.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Θρύλος είναι ανώτερος. Όπως και δεν χωράει αμφιβολία ότι αυτό πρέπει να το δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς εκεί που πραγματικά μετράει, στον αγωνιστικό χώρο.

Καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός και θέλει να το δείξει για άλλη μία φορά. Δεν υπάρχει σύγκριση, δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα.

Οι παίκτες καλούνται να τα δώσουν όλα και να μην αφήσουν την ΑΕΚ ούτε στιγμή να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει έστω την ισοπαλία. Δεν πρέπει να την αφήσουν ούτε... ανάσα να πάρει!

Κούλα, μ’ ακούς; Ανάσα δεν θα πάρεις...

Διαβάστε επίσης