Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ορισμοί της πλάκας και το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ

Οι ορισμοί της πλάκας και το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 23:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ να φέρνει τον Ολλανδό Μακέλι, ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA που σφύριξε τον τελικό του Europa League, όμως δεν λείπουν οι ορισμοί της πλάκας για τη 14η αγωνιστική της Superleague. Επίσης, έπιασε τόπο και το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ.

Ιδού κάποια συμπεράσματα:

1)Το ανέκδοτο της χρονιάς είναι ότι ο ΠΑΟΚ απέσυρε την στήριξη στον Κλάτενμπεργκ. Εδώ γελάμε! Φώναξε ο ΠΑΟΚ, δήθεν αδικήθηκε στο παιχνίδι με τον Αρη, και ο Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να παίξει σύστημα Περέιρα στους ορισμούς! Ετσι έβαλε τον Ευαγγέλου (Αθηνών) να σφυρίξει ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, με τον Μανούχο (Αργολίδας) στο VAR.

Την προηγούμενη σεζόν, οι δυο προαναφερόμενοι ρέφερι είχαν ...κλέψει την παράσταση με πολλούς ορισμούς στον ΠΑΟΚ, είτε για να σφυρίξουν αγώνες, είτε ως τέταρτοι ή VAR. Τελικά ο Μανούχος είναι αυτός που πήρε δέκα ορισμούς και ακολούθησε ο Αθηναίος.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Ευαγγέλου μπαίνει για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, ο Μανούχος για τέταρτη, καθώς τις δυο ήταν VAR (Βόλος-ΠΑΟΚ και Απόλλων-ΠΑΟΚ), ενώ σφύριξε το παιχνίδι του στη Λαμία!

Όπως φαίνεται, δεν καταλαβαίνουν ότι ξεφτιλίζονται. Τελικά, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.

2) Επαναλαμβάνουμε, ο Ευαγγέλου (Αθηνών) ορίστηκε σε ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ που παίζει με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Θα τον βαθμολογήσει ο Ιωσηφόγλου που επίσης ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών. Ολοι οι καλοί χωράνε και οι υπόλοιποι γελάμε με την κατάντια τους! Μα καλά, χάθηκαν οι παρατηρητές; Τελικά, είναι αστείοι και το δείχνουν!

3) Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) θα σφυρίξει Παναιτωλικός-ΟΦΗ, εκεί τον έβαλαν σε έναν ακόμη σερί ορισμό, και θα τον βαθμολογήσει ο συντοπίτης του, επίσης Θεσσαλονικιός, ο Δαγκλής (Μακεδονίας).

4) Όμως, μια βιάζεστε υπάρχει κι άλλο! Στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων) θα βαθμολογήσει ο Γιαννιώτης Κύρκος, ο οποίος πήγε στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας με μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης