Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σκληρές διαπραγματεύσεις και για Δουβίκα, ανεβαίνει η ένταση!

Σκληρές διαπραγματεύσεις και για Δουβίκα, ανεβαίνει η ένταση!
Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 - 21:11

Ο ΠΑΟΚ δίνει μόνο τελικούς. Όλοι... το ξέρουν αυτό. Είτε πρόκειται για αγώνες, είτε για… μεταγραφικές υποθέσεις! Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα εύκολο, το είπε και ο Γκαρσία. Και όπως… έλιωσε τα διαπραγματευτικά τραπέζια, για να αποσπάσει το «ΟΚ» του Μπέου και να πάρει, ξανά, στην Τούμπα, τον Αμρ Ουάρντα, έτσι μάχεται τώρα και για τον Δουβίκα! Δίνει άλλο έναν τελικό! Μεταγραφικό.

Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ, να κλείσει τη μεταγραφή, από τον Βόλο, τον οποίο έχει τροφοδοτήσει τα τελευταία χρόνια, με πάμπολλους δανεικούς, αλλά αυτό ουδεμία σχέση έχει, με τα τωρινά, μεταγραφικά δρώμενα. Ο ΠΑΟΚ δίνει και εδώ έναν τελικό και προσπαθεί να αποσπάσει το «ΟΚ» του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος μπορεί να έχει κοντά τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη, αλλά στις μεταγραφές των παικτών του είναι… κέρβερος και αυτό δεν αλλάζει.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αγωνιά, για το αν θα καταφέρει η ομάδα του να κλείσει τον Δουβίκα, για το καλοκαίρι και στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ επικρατεί μεγάλος αναβρασμός, με την προσμονή, για τις ανακοινώσεις, να χτυπάει… κόκκινο. Τελικός είναι (και) αυτός! Δεν είναι παίξε, γέλασε…

Διαβάστε επίσης