Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

L’ Equipe: «Το ψάχνει η Νις, για Σισέ» (video)

L’ Equipe: «Το ψάχνει η Νις, για Σισέ» (video)
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021 - 14:58

Μία πληροφορία, γύρω από το όνομα του Παπ Σισέ και του Ολυμπιακού, φυσικά, ξεπηδά σήμερα από τη Γαλλία και συγκεκριμένα, από την τεράστια γαλλική εφημερίδα, L’ Equipe. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι αναφέρουν πως η Νις έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται ενεργά, για να κάνει δικό της, τον Παπ Σισέ. Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ομάδας από το Σαμπιονά και αυτή φέρεται να… τσεκάρει το θέμα.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η Νις ψάχνεται, γύρω από το ενδεχόμενο να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της, με τον «κολοσσό» από τη Σενεγάλη, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τον Σισέ. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, αφού μέχρι στιγμής το θέμα φαίνεται να μένει σε… φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν έχει προχωρήσει, δε κάτι περισσότερο.

Ο Σισέ δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί ομάδες της Γαλλίας. Αρκετές υποθέσεις έχουν ακουστεί, εδώ και λίγο καιρό, αλλά καμία εξ αυτών δεν προχώρησε, από φιλολογικό ενδιαφέρον, σε κάτι περισσότερο. Θα πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε εάν η περίπτωση της Νις διαφέρει, από τις προηγούμενες.

Ο 25χρονος σέντερ μπακ φέτος έχει συνολικά 14 συμμετοχές έως τώρα, 8 στο πρωτάθλημα και 8 στο Champions League. Θεωρείται εκ των βασικών λύσεων του Μαρτίνς και για τον λόγο αυτό ο Θρύλος τον κοστολογεί στα 10 εκ. ευρώ. Ή και παραπάνω… Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης