Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «φαντάσματα» του Ψαρρόπουλου

Τα «φαντάσματα» του Ψαρρόπουλου
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021 - 22:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αντί ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρρόπουλος να αναλύσει τα σχέδιά του για το ποδόσφαιρο, επ' αυτού δεν έχει πει κουβέντα, βλέπει «φαντάσματα» και παράλληλα δεν λέει αλήθειες. Αντίθετα, λέει φοβερά και τρομερά πράγματα. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί αντιγράφουμε όσα είπε σε τελευταία συνέντευξή του: «Έχω πει ότι είμαι περήφανος γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά είμαι υπερήφανος γιατί είμαι Ολυμπιακός με κρίση. Είχα πει όμως, ότι εμένα με κυνηγάει η ομάδα μου και το κόμμα μου».

Όμως, όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα ξέρει τι γίνεται με τον Ψαρρόπουλο; 1) Τον πρότεινε η ΑΕΚ για την προεδρία της ΕΠΟ, όμως το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου νομίζει ότι τον πολεμά ο Ολυμπιακός! - 2) Γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί πρόεδρος κοινής αποδοχής και παράλληλα δηλώνει ότι τον κυνηγά η Κυβέρνηση! Δηλαδή, γίνεται προσπάθεια να επιτευχθεί μια ιστορική συναίνεση, όμως να μην προχωρήσει επειδή ο Ψαρρόπουλος θέλει να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ. Λες και επρόκειτο να τον ρωτήσουν!

Πάλι καλά που δεν είπε ότι θέλει να είναι πρόεδρος κοινής αποδοχής. Όσο για το ότι δηλώνει Ολυμπιακός υπάρχει το ερώτημα πού ήταν ο Ψαρρόπουλος όταν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσιζε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στη Ριζούπολη επειδή αυτό... βόλευε την ΑΕΚ ή όταν ο ίδιος και οι άλλοι σύμβουλοι ψήφιζαν αλλαγή ημερομηνιών για τον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακού 0-1; Στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει ότι «δηλώσεις είσαι». Ο Ψαρρόπουλος δεν εγγυάται για την ισονομία.

Αν και ο Ψαρρόπουλος προέβλεπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συμφωνήσουν σε πρόεδρο κοινής αποδοχής, τώρα «θέλει» (σ.σ. ποιος θέλει είπαμε;) να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες καθώς δήλωσε: «Τι θα πει ότι συμφωνούν οι τέσσερις»; Εγώ ξέρω ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτελείται από τις 14 της σούπερ λιγκ 1 και άλλες 30 ομάδες των δύο άλλων επαγγελματικών κατηγοριών. Επομένως όλοι πρέπει να έχουν άποψη». Ο Ψαρρόπουλος (ποιός είπαμε;) θέτει και όρους στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Όχι, δεν ξεχάσαμε την ΑΕΚ. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ εκθέτει την ομάδα που τον στηρίζει για την προεδρία ότι δεν θέλει λύση κοινής αποδοχής.

Διαβάστε επίσης