Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, δεν τους βλέπεις! Τους «πατάς» και... φιλάκια!

Θρύλος είσαι, δεν τους βλέπεις! Τους «πατάς» και... φιλάκια!
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 - 00:31

Άλλο ένα βήμα για το 46ο πρωτάθλημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και επιζητά την 11η φετινή του νίκη και πρώτη στο 2021 και στον δεύτερο γύρο.

Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς είναι πρώτος και αήττητος με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες στον πρώτο γύρο (εκκρεμεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στις 13/1) και καλείται να δείξει ξανά την ανωτερότητά του.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι καλύτερος. Το παραδέχονται και οι αντίπαλοί του. Όμως, στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Και για αυτό οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να τα δώσουν όλα για να δείξουν το αυτονόητο και να πραγματοποιήσουν άλλο ένα βήμα για τον τίτλο.

Ως τώρα, στον πρώτο γύρο, συνολικά, τα πήγε εξαιρετικά και έτσι καλείται να συνεχίσει και στον δεύτερο γύρο, ώστε όχι μόνο να διατηρήσει τη διαφορά, αλλά και να την αυξήσει κιόλας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να ετοιμάζει... εκπλήξεις στην ΑΕΚ. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός, όπως προαναφέραμε, καλείται να δείξει ξανά ότι είναι καλύτερος.

Απλά είναι τα πράγματα: Μπαίνεις, τους «πατάς» και... φιλάκια! Θρύλος είσαι, δεν τους βλέπεις!

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης