Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλειστά χαρτιά και… δεδομένα

Κλειστά χαρτιά και… δεδομένα
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 - 10:40

Δούλεψε καλά ο Μαρτίνς, αυτή την εβδομάδα. Πλην της απουσίας Χασάν, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ότι έχει στη διάθεσή του και τον Βαλμπουενά, αλλά και τον Μπρούμα, όπως και τον Εμβιλά, αλλά και τον Φορτούνη. Αλλά και πίσω, Η άμυνα είναι εντάξει, με τον ίδιο να καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, βάσει αγωνιστικής κατάστασης και ετοιμότητας και όχι βάσει… προβλημάτων και απουσιών.

Έτσι, δούλεψε καλά. Αλλά και… κρυφά. Και καλά έκανε. Ο Μανόλο Χιμένεθ, άλλωστε, έκανε το ίδιο. Λίγα πράγματα κυκλοφόρησαν, αυτή την εβδομάδα, για το τι σκοπεύει να κάνει ο Ισπανός, με την 11άδα της ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη. Και ο Μαρτίνς, φυσικά, δεν του έδωσε τα δικά του πλάνα… στο πιάτο. Έδειξε ελάχιστα πράγματα, μέσα από τις προπονήσεις. Άφησε κενά και ερωτηματικά, τα οποία θα συμπληρωθούν, ως κομμάτια του παζλ, με την ανακοίνωση της 11άδας, το απόγευμα.

Το πιο καλό από όλα, όμως, είναι για την ίδια την ομάδα. Ο ανταγωνισμός, η αγωνία του παίκτη να μάθε αν είναι βασικός ή όχι, μόνο την ομάδα βοηθούν, κανέναν άλλο. Και ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως σε ένα ντέρμπι, χρειάζεται τους πάντες, στην τσίτα! Σε απόλυτη εγρήγορση! Για τον λόγο αυτό, δούλεψε με κλειστά χαρτιά και με ελάχιστα δεδομένα… Σα, Σεμέδο, Ραφίνια, Χολέμπας, Καμαρά, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Φορτούνης. Δύσκολα θα μείνουν εκτός. Για τις άλλες θέσεις, βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης