Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαίνεται η «μάχη» για τον Δουβίκα!

Μαίνεται η «μάχη» για τον Δουβίκα!
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 - 12:19

Δύσκολα βάζει ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, για τον Δουβίκα. Παρότι οι δύο άνδρες είναι δηλωμένοι προσωπικοί φίλοι, δεν χωρούν… φιλίες, σε αυτά τα θέματα. Άλλο θέμα η φιλία, άλλο η μπίζνα και οι μεταγραφές.

Και ο Δουβίκας, στα μάτια του δημάρχου-διερμηνέα-προέδρου του Βόλου, δεν είναι… απλή υπόθεση. Δεν είναι και… Ουάρντα, να πάει… έτσι, με ένα κλικ των δαχτύλων, στην Τούμπα. Α ναι, ξεχάσαμε. Και εκεί οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και επίπονες, αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να πάρει τον Αιγύπτιο από τον Βόλο και να τον φέρει ξανά στην, αγαπημένη του, Τούμπα.

Κάτι μας λέει ότι στο τέλος θα… καμφθεί η αντίσταση του Βόλου, προς τον ΠΑΟΚ, για τον Δουβίκα. Έχει τον… τρόπο του, ο ΠΑΟΚ, να γίνεται… πειστικός, όταν θέλει. Και εδώ που τα λέμε, μόνο με τον Θρύλο δεν πέρασε ποτέ αυτή την… πειθώ. Γι’ αυτό και μπήκε απέναντι και «χτυπούσε», λυσσαλέα, μήπως και τον ρίξει, τον Ολυμπιακό. Απέτυχε.

Δεν πιστεύουμε ότι θα έχει πρόβλημα, στο τέλος, ο Σαββίδης, να πάρει τον παίκτη, από τον Μπέο. Όσο… σκληρές και αν γίνουν οι διαπραγματεύσεις…

Διαβάστε επίσης