Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε, για τριάδα εκτός έδρας και… ΠΑΟΚ, ετοιμάσου!

Πάμε, για τριάδα εκτός έδρας και… ΠΑΟΚ, ετοιμάσου!
Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 - 12:59

Ωραία τα έφτιαξε η «εξυγίανση», ε; Ωραία τα… κανόνισε. Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, εκτός έδρας. Σερί. Τρία ματς σε… μια βδομάδα, εκτός έδρας. 6/1, 9/1, 13/1. Ωραία πράγματα. Και… τελειώνουμε με ντέρμπι. Τελειώνουμε… στον ΠΑΟΚ, την τριάδα των εκτός έδρας αγώνων μας.

Να… ετοιμαστούν, τα πελατάκια μας, εκεί στην Τούμπα, για να μας υποδεχθούν με τιμές… πρωταθλητή. Και όταν θα τελειώσει και το ματς και θα τους έχουμε… ταπεινώσει, κι αυτούς, να μας κάνουν και… πασίγιο, καθώς θα πηγαίνουμε προς τη φυσούνα, για να φύγουμε από το γήπεδό τους και να επιστρέψουμε στη βάση μας.

Στα… σοβαρά τώρα, χρειάζεται ΜΑΞΙΜΟΥΜ προσοχή, καθώς τρία ματς εκτός έδρας, σε μια βδομάδα, σημαίνει… αυξημένη δυσκολία. Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάει στην Τούμπα αλώβητος, να περάσει και από Τρίπολη, αλλά και από Αγρίνιο και να φτάσει μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 13/1, δίχως απώλεια. Στο μεταξύ, το τι θα κάνει ο… -7 βαθμούς, λίγο μας ενδιαφέρει.

Εμείς τη δουλειά μας… Να περάσουμε από τα δύο πρώτα εκτός έδρας, όπως πρέπει, με νίκες και να πάμε να… τελειώσουμε στον ΠΑΟΚ, επίσης όπως πρέπει. Θριαμβευτικά και πανηγυρικά. Και να τους πάμε, τουλάχιστον, στο -10. Αν έχουν φτάσει μέχρι εκεί και χωρίς άλλη γκέλα… Αφού… δεν μπορούν.

Διαβάστε επίσης