Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι θα πάει το έργο, με… ώθηση και… όσο αντέξουν!

Έτσι θα πάει το έργο, με… ώθηση και… όσο αντέξουν!
Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 - 16:04

Μην αυταπατάστε. Τίποτα δεν τελείωσε. Τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Και όχι απλώς δρόμο… Δρόμο με εμπόδια! Είτε τα βάζουν σε εμάς, είτε τα… βγάζουν, από τους άλλους. Για σκέψου να τους είχαμε στο -9 από χθες, ήδη… Τρεις νίκες ο ΠΑΟΚ και τρεις γκέλες εμείς, που να τις κάνουμε; Δεν γίνονται αυτά… Έτσι θα πάει το έργο, με… ώθηση και… όσο αντέξουν! Ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι, όσο είναι νωρίς… και να μην επαναπαυόμαστε. Να μην έχουμε την αίσθηση ότι τελείωσε το έργο και ότι θα πέσει, από τώρα, αυλαία…

Πήραμε πάλι μια γεύση, από την «εξυγίανση». Μπάχαλο στη Λάρισα, πέναλτι στο 95φεύγα… και έχει ο Θεός. Μήπως και μπορέσει και ο μποξέρ να βελτιώσει λιγάκι την εικόνα της ομάδας, μήπως και… στραβοπατήσουμε τον Ολυμπιακό πουθενά και… πλησιάσει η «αρμάδα» των τριών πρωταθλημάτων.

Αυτό που ζήσαμε πάλι χθες στη Λάρισα, είναι η εικόνα που θα μας συνοδεύσει και το 2021. Μην ξεγελιέστε. Δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα. Έχει ακόμη χαρτιά να παίξει η «εξυγίανση» για να σώσει τα αγαπημένα της παιδιά, από δεύτερη συνεχόμενη ξεφτίλα, με δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα (ή και νταμπλ) του Ολυμπιακού… Εμείς τη δουλειά μας. Σοβαρά και πειθαρχημένα, από νίκη σε νίκη.

Και άσε τους «εξυγιαντές» να εκτίθενται, με… πέναλτι στο 95΄…

Διαβάστε επίσης