Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούλα δεν σε χορταίνουμε, αλλά τώρα ο (πιο επικίνδυνος) Αστέρας...

Κούλα δεν σε χορταίνουμε, αλλά τώρα ο (πιο επικίνδυνος) Αστέρας...
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 - 01:58

Ωραίο το τρίμπαλο στην ΑΕΚ. Καλό. Δυνατό. Δεν τη χορταίνουμε, όμως. Οι αλήθειες να λέγονται (και να γράφονται). Ακόμα και με «σβηστό» τον Ολυμπιακό, τρία μάζεψαν πάλι. Όμως, ο στόχος για τον Θρύλο είναι μπροστά. Και όσο και να απολαύσαμε όλοι το παιχνίδι της Κυριακής, υπάρχει ο (πιο) επικίνδυνος Αστέρας Τρίπολης μπροστά.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για άλλη μία μάχη στο δρόμο για το 46ο πρωτάθλημα. Δοκιμάζεται την Τετάρτη (6/1, 19:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 15η αγωνιστική της Super League και θέλει να πάρει άλλη μία νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, καλούνται να «διαγράψουν» το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το 3-0 με τα τέρματα του Ελ Αραμπί (2) και Βαλμπουενά και να προχωρήσουν παρακάτω. Άλλωστε, το πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους είναι «βουνό». Θυμίζουμε απλώς ότι σε λιγότερες από δύο εβδομάδες ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης (6/1, 19:30), Παναιτωλικό (9/1, 19:30) και ΠΑΟΚ (13/1, 19:30) και το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15:00). Και φυσικά υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια, αυτά είναι τα πιο άμεσα.

Ο Ολυμπιακός, κοινώς, έχει ήδη ξεχάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και συγκεντρώνεται σε εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης. Μία αξιόλογη ομάδα και αυτήν τη στιγμή πιο επικίνδυνη από την ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως χρειάζεται προσοχή. Όπως κάθε αγώνας στο δρόμο για το 46ο...

Διαβάστε επίσης