Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην αποστολή για την Τρίπολη ο Ρέαμπτσιουκ!

Στην αποστολή για την Τρίπολη ο Ρέαμπτσιουκ!
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 - 14:22

Συνεχίζουμε! Προχωράμε και δεν σταματάμε! Μετά το τρίμπαλο, επί της ΑΕΚ, έρχεται, καπάκι, νέα «μάχη». Στην Τρίπολη, αυτή τη φορά, με τον Θρύλο να ταξιδεύει εκεί, για να αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη, στις 19:30, τον Αστέρα Τρίπολης, για τη Σούπερ Λιγκ! Αρχίζει μία δύσκολη τριάδα, εκτός έδρας αγώνων, με Αστέρα, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θέλει, απλά και όμορφα, το 3Χ3!

Ο Μαρτίνς έβγαλε, μετά το τέλος της σημερινής (Τρίτης) προπόνησης, την αποστολή, στην οποία είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ! Ο Μολδαβός είναι παρών και αναμένεται άμεσα να μπει στην εξίσωση, του Μαρτίνς, για το πολύ σημαντικό ματς. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη 19:30, novasports1HD).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή
Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης