Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λένε οι Ιταλοί για το θέμα Παπασταθόπουλου!

Τι λένε οι Ιταλοί για το θέμα Παπασταθόπουλου!
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 10:18

Στην επικαιρότητα έρχεται, ολοένα και πιο συχνά πλέον, για τον Ολυμπιακό, το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ, της Άρσεναλ, ενεπλάκη με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η υπόθεσή του, μόνο… εύκολη δεν είναι. Το κασέ του, ως γνωστόν, είναι υψηλό, ενώ υπάρχουν ομάδες του εξωτερικού, από πρωταθλήματα σαφώς ανώτερα, από το ελληνικό (δυστυχώς η παραδοχή είναι αναπόφευκτη), οι οποίες τον έχουν στο… στόχαστρο και εξετάζουν την πιθανότητα να τον κάνουν δικό τους.

Το Sky Sports και συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει σήμερα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κρούση, από Ιταλία, αλλά και από Τουρκία. Ειδικότερα, από την Τζένοα και τη Φενερμπαχτσέ.

«Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποφασίσει σύντομα για τον επόμενο προορισμό του. Η Τζένοα και η Φενερμπαχτσέ έχουν ζητήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Και οι δύο σύλλογοι πιέζουν για να τον υπογράψουν, αφήνει την Άρσεναλ τις προσεχείς εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε twitάρισμα ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει και παρακολουθεί διακριτικά το θέμα. Είναι σαφές ότι για να ερχόταν ο Παπασταθόπουλος στην Ελλάδα, θα έπρεπε να προσαρμόσει αρκετά τα οικονομικά δεδομένα του. Αναμένουμε νεότερα, από ένα θέμα, το οποίο δεδομένα υπάρχει, για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης