Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένουμε με αγωνία το ντεμπούτο του!

Αναμένουμε με αγωνία το ντεμπούτο του!
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 10:57

Το πρώτο βήμα έγινε. Πήρε, για πρώτη φορά, από την ημέρα που ντύθηκε στα ερυθρόλευκα, θέση στην αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς! Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει, πλέον, επισήμως, έναν εξαιρετικό αριστερό μπακ, ακόμη, στο ρόστερ του, τον οποίο ο Μαρτίνς προορίζει, ως γνωστόν, για βασικό. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε το πρώτο βήμα, λοιπόν. Και ετοιμάζεται, τώρα, για να κάνει και το επόμενο. Ποιο είναι αυτό; Μα, το ντεμπούτο του, με την τιμημένη, ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο το σημερινό ματς μπορεί να έχει… έξτρα ενδιαφέρον. Αναμένουμε και εμείς, ως παρατηρητές, απ’ έξω, το ντεμπούτο του νεαρού Μολδαβού, ελπιδοφόρου αριστερού μπακ, ο οποίος έχει δείξει ήδη το πλούσιο ταλέντο του, παίζοντας απέναντι σε μεγάλες ομάδες, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μία καλύτερη ομάδα κάνει και έναν παίκτη καλύτερο, συχνά. Και έτσι, ερχόμενος στον Ολυμπιακό, ο Ρέαμπτσιουκ έχει την ευκαιρία να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του και να βγάλει πράγματα, τα οποία Πάσος Φερέιρα μπορεί να μην τον… βοηθούσε αρκετά, να βγάλει. Ο Θρύλος παίζει στο τοπ επίπεδο και τραβάει και τους νεοφερμένους παίκτες μπροστά! Επομένως, η έλευση του Ρέαμπτσιουκ, μπορεί να του δώσει ώθηση και δύναμη, για να κάνει καλύτερα πράγματα…

Για να δούμε, λοιπόν, τι έχει να μας δείξει ο νεαρός Μολδαβός!

Διαβάστε επίσης