Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγγλοι: Μπλέκουν το όνομα του Μουστάφι με τον Θρύλο!

Άγγλοι: Μπλέκουν το όνομα του Μουστάφι με τον Θρύλο!
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 12:41

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει κινητικότητα, γύρω από το θέμα του στόπερ. Και νέο σενάριο, από την Αγγλία, βάζει σήμερα, στο στόχαστρό του, τον Μουστάφι, της Άρσεναλ. Θέλει, άλλωστε, να προλάβει τις εξελίξεις, σε περίπτωση κατά την οποία ένας εκ των κεντρικών αμυντικών του, όπως λόγου χάρη ο Σισέ, αναχωρήσουν για… άλλες πολιτείες. Κάτι σίγουρο, ακόμη και για πώληση, δεν υπάρχει.

Αλλά όσο τα σενάρια πληθαίνουν, γύρω από τους σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, οφείλει -και καλά κάνει- η Διοίκηση του Συλλόγου, να είναι προετοιμασμένοι. Έτσι, το ψάχνει… Έτσι, πληθαίνουν και από το εξωτερικό, τα σενάρια για παίκτες που έχει στο… ραντάρ του, ο Θρύλος.

Εκείνο που έρχεται από το thescottishsun.co.uk και αφορά στον Μουστάφι της Άρσεναλ, είναι αρκετά δύσκολο. Όπως αναφέρεται, άλλωστε, ο παίκτης βρέθηκε προσφάτως στο στόχαστρο μέχρι και της… Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του, προς το Λονδίνο, λόγω Παπασταθόπουλου, αλλά και εκεί, δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και απλώς… παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με thescottishsun.co.uk. λοιπόν, «ο Ολυμπιακός, επίσης, θα μπορούσε να κινηθεί για τον Μουστάφι, που αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το 2018».

Ο Μουστάφι, Γερμανός διεθνής, με 9 συμμετοχές φέτος, με την Άρσεναλ, μετρά συνολικά 151 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίστ, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Βαλένθια, Σαμπντόρια, Εβερτον και Αμβούργο.

Διαβάστε επίσης