Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 17:10

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super League 1. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες μετά από τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ με 3-0 στο Καραϊσκάκη, αρχίζουν ένα πρόγραμμα με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Η αρχή γίνεται σήμερα, Τετάρτη, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στις 19:30.

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Super League 1, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Άρη, 7 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και 11 από την ΑΕΚ!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ιδιαίτερα τα ματς μου στην Τρίπολη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δήλωσή του στα κανάλι της Nova, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας, δήλωσε:

«Αντιμετώπισα πριν μερικά χρόνια τον Αστέρα στο Εuropa league ως προπονητής της Μαρίτιμο και από τότε έχω την ίδια εντύπωση. Είναι μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική, πάρα πολύ καλά οργανωμένη, και μία ομάδα η οποία προκαλεί δυσκολίες σε όλους τους αντιπάλους της. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, είδαμε στο τελευταίο τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουν έχει γρήγορους επιθετικούς, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μαζί με τον ΟΦΗ και τον Άρη είναι από τις πολύ ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα ως φιλοξενούμενος ήταν στην Τρίπολη και ήταν ένας αγώνας, που θα θυμάμαι πάντα. Κάθε επιστροφή στο γήπεδο του Αστέρα θα είναι πάντοτε ιδιαίτερη. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή».

Στο ματς με τους Αρκάδες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον Αντρέα Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έμεινε εκτός πλάνων. Έτσι την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming|

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει τρεις ποδοσφαιριστές στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του τεχνικού Μίλαν Ράσταβατς, είναι ο τιμωρημένος Μουνάφο, όπως και οι τραυματίες Ιγκλέσιας, Μπαράλες. Το απρόοπτο ήταν με τον τελευταίο, καθώς ο επιθετικός των Αρκάδων τραυματίστηκε στην προπόνηση και αναγκαστικά έμεινε εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας.

Την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αποτελούν οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρεθ, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέγκις, Αλί Μπαμπά.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Λουίς Βαλιέντε, σε δήλωσή του για τον αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας, τόνισε: «Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε επειδή είμαστε και εμείς καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης