Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσαρμοστήκαμε γρήγορα και ήμασταν αποτελεσματικοί»

«Προσαρμοστήκαμε γρήγορα και ήμασταν αποτελεσματικοί»
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 22:20

Στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μασούρα μαζί με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήμασταν αποτελεσματικοί! Παρότι παίξαμε απέναντι σε μια χαμηλή άμυνα καταφέραμε να βρούμε γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα με στατικές φάσεις κι αυτό έκρινε πολλά. Από την στιγμή που βάλαμε αυτά τα γκολ όλα έγιναν πιο απλά για εμάς!

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως οι παίκτες μας κατάφεραν να προσαρμοστούν γρήγορα στις ανάγκες του αγώνα. Είναι όντως πολύ σπουδαίο γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και εμείς μπορέσαμε να προσαρμοστούμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που συνήθως παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Όμως εμείς την αναγκάσαμε να παίξει παθητικά με τον τρόπο μας!

Από την ώρα που ο Γιώργος (Μασούρας) έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός η ομάδα μπόρεσε να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα. Βέβαια χρειάστηκε να βάλουμε τα πρώτα δύο γκολ προκειμένου να γίνει ακόμα πιο εύκολο το έργο μας καθώς οι αντίπαλοι μας γνώριζαν και φάνηκε πως ήξεραν πως περίπου έπρεπε να μας αντιμετωπίσουν. Εμείς κάναμε το δικό μας παιχνίδι αφού είμαστε μια ομάδα που δοκιμάζει διάφορα συστήματα, και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης