Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναι, έτσι πρέπει να το κάνει ο Φορτούνης...

Ναι, έτσι πρέπει να το κάνει ο Φορτούνης...
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 23:43
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Λέγονται, γράφονται διάφορα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά πήρε τη φανέλα βασικού και με τις δύο ασίστ του από κόρνερ, στα γκολ των Σεμέδο και Καμαρά, έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο στην Τρίπολη.

Στη θέση του Γάλλου, μπήκε ο Κώστας Φορτούνης. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πως το ματς θα… έσβηνε, πως ο Ολυμπιακός θα έκανε το παιχνίδι με το χρόνο του. Κι αυτό που γούσταρα με την εικόνα του Φορτούνη, ότι μπήκε και έπαιξε λες και το ματς ήταν 0-0. Λες και ήταν ένα… μήνυμα. Και είσαι ο Μαρτίνς. Βλέπεις τον Βαλμπουενά να κάνει αυτά τα πράγματα. Βγαίνει, μπαίνει ο Φορτούνης και κάνει και αυτός. Σκοράρει, δημιουργεί, είχε όρεξη.

Αυτός είναι ο οδηγός για τη συνέχεια. Να μπαίνει μέσα όποιος και αν είναι και να βοηθάει. Στο ματς με την ΑΕΚ, ήταν αντίστροφα οι ρόλοι. Ο Βαλμπουενά είχε μπει αλλαγή και μάρκαρε, πάλευε, κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε. Αυτή τη φορά, ήταν η ώρα του Κώστα. Και όσο ο Ματιέ και ο Κώστας βγάζουν τέτοια όρεξη, πάθος, τσαμπουκά, η ομάδα θα είναι όπως πρέπει. Έτσι πρέπει να το κάνει όποιος έρχεται από τον πάγκο…

Διαβάστε επίσης