Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγγλοι: Σενάριο για Ελ Αραμπί και… Γουλβς!

Άγγλοι: Σενάριο για Ελ Αραμπί και… Γουλβς!
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021 - 11:21

Ο τραυματισμός του Ραούλ Χιμένες στο κεφάλι έχει φέρει τη Γουλβς σε θέση αναζήτησης επιθετικού, για να ενισχύσει τη γραμμή κρούση της. Και έρχεται σήμερα η Birmingham Daily Mail να φέρει στη δημοσιότητα ένα σενάριο, το οποίο αφορά στο ενδιαφέρον της ομάδας του Ποντένσε, για τον… Ελ Αραμπί! Αναφέρουν οι Άγγλοι ότι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, μπορεί να αποτελέσει μία γρήγορη και καλή λύση, με τρομερά νούμερα στο σκοράρισμα…

«Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αποτελέσει μια γρήγορη λύση. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις πως θα μπορούσε να λάμψει στην Premier League, αλλά τα ρεκόρ των γκολ του, ειδικά με τη Γρανάδα και τον Ολυμπιακό, είναι κάτι εντυπωσιακό. Η Γουλβς και ο Ολυμπιακός έχουν κάνει μεταγραφικές συμφωνίες τελευταία, ανάμεσα στις οποίες είναι αυτές των Ποντένσε και Βινάγκρε, κυρίως λόγω της επιρροής που έχει ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες και στα δύο κλαμπ, κάτι που καθιστά μια κίνηση για τον Ελ Αραμπί πιο εφικτή από τις περισσότερες λύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Παράλληλα, τονίζει ότι δεν είναι η μόνη λύση που έχει στα χέρια της η Γουλβς, η οποία φέρεται να τσεκάρει και τις περιπτώσεις των Ντιέγκο Κόστα, Ολιβιέ Ζιρού, Τάμι Άμπραχαμ και Τζος Κινγκ. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, δεν έχει «πωλητήριο», στον Ελ Αραμπί, ωστόσο όταν η Πρέμιερ Λιγκ χτυπάει την πόρτα, ο Ολυμπιακός κάνει το ελάχιστο. Ακούει τι έχει να πει, η ομάδα που ενδιαφέρεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσει κιόλας, τον μπόμπερ του.

Διαβάστε επίσης