Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα: Τζήλος σήμερα, Τζήλος και την Κυριακή

Ούτε τα προσχήματα: Τζήλος σήμερα, Τζήλος και την Κυριακή
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021 - 17:48
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Γελάνε και οι πέτρες! Αυτά γίνονται με τους ορισμούς, δεν υπάρχουν. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Ενώ ο Τζήλος (Λάρισας) είναι VAR στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ που ξεκινά στις 19:30, τον όρισαν να σφυρίξει το ματς της Κυριακής ΠΑΟΚ-Βόλος.

Φαίνεται πως ο Κλάτενμπεργκ το είδε... εξυγιαντικά, μετά το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ και κάνει... ορισμούς-ζάχαρη για τους Θεσσαλονικείς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0, ο Αγγλος παραδέχθηκε ότι υπήρχε πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, στο 1-0 του αγώνα με τον ΟΦΗ, το οποίο οι Τζοβάρας (διαιτητής), Τζήλος (VAR) δεν έδωσαν και στη συνομιλία τους στο VAR ένας από τους δυο ακούγεται να φωνάζει «άστο, άστο», όταν ο Σαρδινέρο έχει πέσει από την κίνηση του χεριού του Μάτος! Ποιός ακούγεται να λέει «άστο άστο»;

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τζήλος ήταν ο διαιτητής στη φιέστα του 2019, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0, όπου έδωσε ισάριθμα πέναλτι σε δυο πεσίματα του Γιαννούλη (8’) και μετά σε βουτά του Μάτος (στο 30’ που έχασε ο Πέλκας). Από όλα αυτά κάποιος μπορεί να συμπεράνει πως είναι ένας διαιτητής που συστηματικά ευνοεί τον ΠΑΟΚ.

Για πέμπτη φορά φέτος!

Η επιλογή Τζήλου στον ΠΑΟΚ σπάει όλα τα κοντέρ καθώς μπαίνει για πέμπτη φορά στον ΠΑΟΚ, σε σύνολο 16 αγωνιστικών. Εκτός από VAR στο Περιστέρι, Θεσσαλός ρέφερι ήταν VAR στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ (3-0) με τον ΟΦΗ, σφύριξε Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 3-1, ενώ ήταν τέταρτος στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1.

Το ίδιο και ο Μανούχος!

Όμως, και με τον Μανούχο (Αργολιδας) δεν πάνε πίσω καθώς κι αυτός μπαίνει για πέμπτη φορά στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι επιλέχθηκε για VAR στον αγώνα του με τον Βόλο. Τις τρεις φορές ήταν πάλι VAR (Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0, Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-3, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1), ενώ σφύριξε το παιχνίδι του στη Λαμία.

Στο ματς της περασμένης Κυριακής ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 πάλι... έγραψαν οι Ευαγγέλου (διαιτητής) και Μανούχος (VAR). Σα να μην έφτανε που έδωσαν το ανύπαρκτο πέναλτι στον Σφιντέρσκι στο 95’, δευτερόλεπτα προηγείται βουτιά του Τζόλη, χωρίς ο Ζίζιτς να τον μαρκάρει αντικανονικά. Άρα δεν έπρεπε να δοθεί το ανύπαρκτο πέναλτι καθώς έπρεπε η φάση να είχε σταματήσει για το θέατρο του Τζόλη.

Διαβάστε επίσης