Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

+10; Ε, και; Δεν χαλαρώνουμε λεπτό! Με λύσσα ως το τέλος!

+10; Ε, και; Δεν χαλαρώνουμε λεπτό! Με λύσσα ως το τέλος!
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021 - 01:54

«Αν τώρα πονάς, πού να δεις και τη συνέχεια...», ήταν ο τίτλος χθεσινού κειμένου εδώ στο gavros.gr. Δεν είναι ότι... δικαιωνόμαστε μέσα σε λίγες ώρες, αλλά ότι η συνέχεια προμηνύεται ακόμη καλύτερη για τον Ολυμπιακό, ακόμη πιο επώδυνη για τους άλλους, ειδικά για εκείνους που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Ο Ολυμπιακός, μέσα στον Ιανουάριο και μετά από μόλις δύο παιχνίδια στον δεύτερο γύρο, βρέθηκε να έχει αποκτήσει μία καλή διαφορά από τους διώκτες του: Στο +6 από τον Άρη, στο +10 από τον ΠΑΟΚ, στο +11 από την ΑΕΚ. Καλά, για τον Παναθηναϊκό, ούτε λόγος να γίνεται αλλά ας αναφέρουμε ότι τον έχει στο +16.

Συνεχίζει στην κορυφή και αήττητος και δείχνει μεγάλη σοβαρότητα και σταθερότητα. Και εννοείται και ποιότητα. Και αυτό θέλει να το συνεχίσει. Άλλωστε, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και είναι δεδομένο πως αυτή είναι και η νοοτροπία και του Πέδρο Μαρτίνς και όλων στην ομάδα.

Αν υπάρχει κανείς που να νομίζει πως ο Ολυμπιακός θα χαλαρώσει, είναι γελασμένος. Έτσι πρέπει να πορευτεί και στη συνέχεια και με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα και λύσσα για το πρωτάθλημα. Και στο Αγρίνιο (9/1) και στην Τούμπα (13/1) πρέπει να το δείξει αυτό, μαζί με την ποιότητά του και την ανωτερότητά του.

Πλέον, δεν υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία σε κανέναν για το ποιος είναι καλύτερος. Κάποιοι, βέβαια, είναι «στραβοί», ή τους παριστάνουν, αλλά όλα φαίνονται εκεί που πραγματικά μετράει, ούτε στα σάιτ της προπαγάνδας, ούτε σε... τηλεδίκες, παρά μόνο στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης της κάθε ομάδας.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει αποκτήσει μία καλή διαφορά και έχει μπροστά του μία σειρά αγώνων που μπορεί να την αυξήσει ακόμη περισσότερο και να... τελειώνει με το 46ο από Γενάρη μήνα. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσει.

Στο +10; Ε, και; Δεν χαλαρώνουμε λεπτό! Με λύσσα ως το τέλος. Θα τους τρελάνουμε όλους! Ξανά!

Διαβάστε επίσης

Άντε μετά να πιστέψεις ότι…

Άντε μετά να πιστέψεις ότι…

Βλέπεις αυτή την εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου, βλέπεις και το τι τους γράφει ο κόσμος και σε κάνει να αναρωτιέσαι…