Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανέρχεται η Σταντάρ, για Κάιπερς

Επανέρχεται η Σταντάρ, για Κάιπερς
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021 - 12:40

Ο Κάιπερς μπορεί να μην είναι στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, για την επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει την ευκαιρία, να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε κάποια ματς, για να δώσει ανάσες, αλλά και φρεσκάδα, στην ομάδα. Μπήκε στη Λαμία, έβαλε γκολ, έδειξε, αν μη τι άλλο, ότι έχει διάθεση, αλλά είναι πίσω στις επιλογές. Σε αυτό φαίνεται να πατάει η Σταντάρ Λιέγης, η οποία σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, φέρεται να επανέρχεται, για τη διεκδίκηση του Κάιπερς. Συγκεκριμένα, με το θέμα ασχολείται η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg».

Θυμίζουμε ότι η Σταντάρ είναι η ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε ο Βέλγος επιθετικός, αλλά τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα, αφού ο Μαρτίνς δεν έχει, ακόμη, αποφασίσει, εάν θέλει να κρατήσει τον Κάιπερς, στην ομάδα, ή αν θέλει να τον αφήσει.

Ο Βέλγος θέλει να παίζει και αυτό είναι δεδομένο. Κάθε παίκτης το ίδιο αποζητά. Και δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για αυτό. Ιδανικά, θα ήθελε να παίζει περισσότερο, στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό, αφού ο Ελ Αραμπί, απλώς δεν… παίζεται. Έρχεται ο Χασάν, υπάρχει ο Σουντανί, ο οποίος επίσης θυμίζουμε, πέρυσι, έβαζε το ένα γκολ πίσω από το άλλο, πριν χτυπήσει…

Όλα θα φανούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι ο Κάιπερς αποτελεί τον πρώτο στόχο της Σταντάρ και δεν αποκλείεται να γίνει προσφορά για μεταγραφή του και όχι για δανεισμό, με δεύτερο στη σχετική λίστα τον 28χρονο Σουηδό φορ, Κρίστοφερ Νίμαν, της Νόρκεπινγκ.

Διαβάστε επίσης

Πω πω, άγχος…

Πω πω, άγχος…

Δεν το διαχειρίζονται καλά οι διαιτητές και οι επόπτες το να παίζουν τον ΠΑΟΚ… Αγχώνονται υπέρμετρα.