Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζει Ανδρούτσο, ο Πέδρο!

Ετοιμάζει Ανδρούτσο, ο Πέδρο!
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021 - 16:39

Το έχει κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Ο Θανάσης Ανδρούτσος αναμένεται στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, να μπει στην αρχική 11άδα, αλλά όχι για τα χαφ, αλλά για μία θέση, την οποία έχει παίξει ξανά και γνωρίζει. Εκείνη του δεξιού μπακ. Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ραφίνια, ο οποίος δεδομένα χρειάζεται ανάσες, με την Τούμπα να ακολουθεί. Και όλα δείχνουν, αν και ο Ντρέγκερ είναι στην αποστολή, ότι ο Ανδρούτσος μπορεί να τον… προσπεράσει και να πάρει την θέση του, στο δεξί άκρο της άμυνας, ως βασικός.

Ο Ντρέγκερ είχε απουσιάσει, εδώ και καιρό, από τη δράση, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ανδρούτσος ήταν παρών και δεν έχανε προπονήσεις και συμμετοχές στην αποστολή. Είναι πιο έτοιμος, αυτή τη στιγμή και πιο «δεμένος» με την ομάδα και σε αυτό ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς, για να τον επιλέξει και να του δώσει το χρισμα.

Ο Ανδρούτσος είναι ακόμη αρκετά νεαρός και έχει δείξει ταλέντο στη θέση του δεξιού μπακ. Μπορεί να τη δουλέψει καλύτερα και να την κάνει ακόμη πιο «δική του», αλλά δεν παύει να είναι κεντρικός χαφ. Ο Μαρτίνς το ξέρει αυτό, αλλά έχοντας δοκιμάσει τον ποδοσφαιριστή του, σε αυτή τη θέση, με επιτυχία, στο παρελθόν, δεν αναμένεται να διστάσει, να το κάνει ξανά. Μένει να φανεί εάν ο Ανδρούτσος θα μπορέσει να ανταποκριθεί, όπως πρέπει, αλλά η αλήθεια είναι ότι «το έχει».

Διαβάστε επίσης