Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά μαζί!

Ξανά μαζί!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 12:19

Σισέ και Μπα τίθενται ξανά, ο ένας δίπλα στον άλλο, στη «μάχη». Οι δύο Σενεγαλέζοι σέντερ μπακ του Ολυμπιακού θα παίξουν ξανά μαζί, απόψε το βράδυ, στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό. Και αυτή θα είναι η ευκαιρία τους. Θα είναι η ευκαιρία τους να δουλέψουν, ξανά, σε συνθήκες αγώνα, τη «χημεία» τους, τη συνεργασία τους, αλλά και την ισχύ τους.

Ενόψει Αϊντχόφεν, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού οφείλουν να δέσουν ακόμη περισσότερο και να εμφανιστούν έτοιμοι, για να βοηθήσουν την ομάδα, να περάσει από το εμπόδιο αυτό. Και να συνεχίσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σεμέδο δεν παίζει σήμερα, αφού ως γνωστόν είναι τιμωρημένος και εκτίει εδώ, σε αυτό το ματς, την ποινή των καρτών που συμπλήρωσε. Έτσι, ο Μαρτίνς θα βάλει στο κέντρο της άμυνας Σισέ και Μπα. Το ίδιο θα συμβεί και στο ματς με την Αϊντχόφεν, που έρχεται, για την Ευρώπη, αφού ο Σεμέδο θα απουσιάσει και εκεί, ως τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει, αλλά οι Σισέ και Μπα παίρνουν τα ηνία και μπαίνουν ξανά στο κέντρο της άμυνας, μαζί.

Έτσι, το αποψινό ματς τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν και για την ευρωπαϊκή υποχρέωση του Θρύλου, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερό τους εαυτό, για να πάρει ο Θρύλος το τρίποντο, απέναντι στον Παναιτωλικό. Και, φυσικά, ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάστασή τους.

Διαβάστε επίσης