Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 17:11

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Απέναντι στον Παναιτωλικό απόψε ο Ολυμπιακός στις 19:30, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, στο γήπεδο του Αγρινίου.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να διατηρήσουν το αήττητο σερί, ενώ παράλληλα επιθυμία τους είναι να κρατήσουν ή ακόμη και να μεγαλώσουν την απόστασή τους από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπει δυνατά στο 2021, έχοντας δύο εμφατικές νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το πρώτο του παιχνίδι ο Ολυμπιακός για τη νέα χρονιά το έδωσε στο Καραϊσκάκη κόντρα στην ΑΕΚ, ματς στο οποίο νίκησε με 3-0! Την περασμένη Τετάρτη έπαιξε εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, επίσης για το πρωτάθλημα, και νίκησε εύκολα με 4-0! Δείχνοντας και στα δύο ματς πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ο οποίος στο πρώτο του ματς στο 2021 νίκησε με 2-1 στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ και λίγα 24ωρα πριν ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 1-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Αρκετές αλλαγές σε ενδεκάδα και αποστολή

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει αρκετούς βασικούς παίκτες εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Αγρίνιο χωρίς τον τιμωρημένο Σεμέδο, ενώ από εκεί και πέρα έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης οι Σα, Ραφίνια και ο τραυματίας Μπουχαλάκης. Αντιθέτως, μετά από καιρό μπήκε σε αποστολή αγώνα ο Αχμέντ Χασάν!

Ο Αιγύπτιος φορ έχει μπει εδώ και ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πλέον είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Την αποστολή για το Αγρίνιο αποτελούν οι Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Από την άλλη ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λιάβα, ενώ εκτός παρέμειναν οι Καρασαλίδης, Μεντόσα, Ματσόλα. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δήλωσή του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ήταν ξεκάθαρος, «δεν υπάρχουν εύκολα ματς». Ο Πορτογάλος τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει την ομάδα του να χαλαρώνει, ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη για το εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, σχολίασε: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Να μην μας μπερδεύει η θέση του Παναιτωλικού. Θα δούμε μία ομάδα με μεγάλη όρεξη να κερδίσει και να πάρει τους βαθμούς γιατί τους έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αποτελεσματικοί και με αυτοσυγκέντρωση».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης