Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στο Αγρίνιο και ερχόμαστε στην Τούμπα να σας... τελειώσουμε!

«Διπλό» στο Αγρίνιο και ερχόμαστε στην Τούμπα να σας... τελειώσουμε!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 21:21

Τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο πήρε ο Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Super League, σημειώνοντας τη 13η νίκη του σε 15 αγώνες. Ο Φορτούνης στο 3’ και ο Ελ Αραμπί στο 65’ σημείωσαν τα γκολ του Ολυμπιακού. Ο Παναιτωλικός είχε ισοφαρίσει με τον Ταχάρ στο 48’, αλλά ο Θρύλος βρήκε το γκολ που έψαχνε και πήρε αυτό που ήθελε. Και τώρα, ο ΠΑΟΚ (13/1).

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Σκάλες ανώτερος από τον αντίπαλό του, προηγήθηκε από τα... αποδυτήρια και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» κιόλας. Στο 3’ ο Θρύλος βρήκε το γκολ με το πλασέ του Κώστα Φορτούνη με το αριστερό μέσα στην περιοχή, από το κοντρόλ του Ντρέγκερ (μετά από καταπληκτική μεγάλη μπαλιά του Σισέ) με το στήθος και το γύρισμά του. Οι γηπεδούχοι φώναξαν ότι έκανε κοντρόλ με το χέρι, αλλά ο Τυνήσιος μπακ είχε κοντρολάρει με το στήθος και το γκολ (1-0 για τον Θρύλο) μέτρησε κανονικά. Ακριβώς πριν το γκολ, ο Τζολάκης είχε μπλοκάρει τη μπάλα στην επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μάζουρεκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και σπατάλησαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές. Κοινώς, θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο 16’ ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά το τελείωμα του Σισέ, από ευνοϊκή θέση, δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 22’, ο Ολυμπιακός έχασε νέα πολύ καλή στιγμή, με τον Καμαρά να πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κνετ. Στο 27’ ο Ταχάρ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Τζολάκης ήταν σταθερός και μπλόκαρε. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με άλλη μία καλή στιγμή για τον Θρύλο: Ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Κνετ και λίγο πλάγια, αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση από τον Παναιτωλικό (1-1) στο 48’ με το γυριστό σουτ του Ταχάρ από τη σέντρα του Αριγίμπι και έφτασε σε σημείο να... τρέχει ενώ θα μπορούσε να είχε ξεμπερδέψει από το πρώτο ημίχρονο. Στο 52’ ο Ελ Αραμπί πλάσαρε αλλά η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ, ενώ στο 61’ χάθηκε άλλη μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Εμβιλά με σουτ από πολύ κοντά, στο δεύτερο δοκάρι, «σπατάλησε» μία τεράστια ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός, πάντως, βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 65’, ο Βρουσάι έκανε ωραία ενέργεια, ο Βαλμπουενά, ενώ έπεφτε, έδωσε κάθετα στον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός φορ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για τον Θρύλο. Αυτό ήταν το 14ο φετινό γκολ του Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα. Ο Ραντζέλοβιτς είχε μία καλή στιγμή στο 68’ με το σουτ (μπλόκαρε ο Κνετ) και αυτό το 2-1 έμεινε ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει παρακάτω. Επόμενος αντίπαλος; Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (13/1, 19:30) για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League. Ερχόμαστε να σας τελειώσουμε...

Παναιτωλικός: Κνετ, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα (85’ Ντάλσιο), Βάντερσον (70’ Περέιρα), Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ (85’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (70’ Μανθάτης), Μάζουρεκ, Αζάντι (61’ Βέργος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντρέγκερ (85’ Ανδρούτσος), Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα (46’ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (46’ Βαλμπουενά), Μασούρας (59’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (92’ Χασάν).

Διαβάστε επίσης