Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είχαμε την έμπνευση που έπρεπε, σημαντική νίκη»

«Δεν είχαμε την έμπνευση που έπρεπε, σημαντική νίκη»
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 21:50

Στην έλλειψη φαντασίας όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη και πως θέλει να κάνει και το ίδιο την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το ματς:

«Έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του Παναιτωλικού, έχει βελτιωθεί, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά, μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Οι βαθμοί εδώ και στη Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι , δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως».

Για τον Ντρέγκερ και τον Ρέαπτσιουκ:

«Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέγκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαπτσιουκ που πήγε καλά.»

Διαβάστε επίσης