Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλησίασε ο ΠΑΟΚ... στο -10! Για λίγο...

Πλησίασε ο ΠΑΟΚ... στο -10! Για λίγο...
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 - 20:57

Με στόχο να πάρει το «διπλό» και να γυρίσει θριαμβευτής από την Τούμπα, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Τετάρτης (13/1, 19:30) με τον ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική και ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κάνει ό,τι σε κάθε παιχνίδι του.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου, με 3-1, επανέφερε τη διαφορά στους 10 βαθμούς. Κοινώς, στους 41 βρίσκεται ο Ολυμπιακός, στους 31 η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ανάμεσα υπάρχει και ο Άρης.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είδε τη διαφορά να επανέρχεται στους 10 και γνωρίζει πως έχει μπροστά του μία σπουδαία ευκαιρία την Τετάρτη να... ξεμπερδεύει με το 46ο πρωτάθλημα.

Γιατί, αν καταφέρει και κάνει ό,τι πέρσι σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, δηλαδή αν φύγει με το «διπλό», τότε θα έχει αγκαλιάσει το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και ο Ολυμπιακός ξέρει πως την προσεχή Τετάρτη μπορεί να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Καλύτερος είναι και καλείται να το επιβεβαιώσει ξανά...

Διαβάστε επίσης