Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βγάζουν μάτια» με τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όλα επί Γκαρσία!

«Βγάζουν μάτια» με τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όλα επί Γκαρσία!
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 - 19:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να κρατήσουν όρθιο τον ΠΑΟΚ. Η διαιτησία κάνει ό,τι μπορεί και τα πέναλτι δίνονται το ένα μετά το άλλο! Όλα ξεκίνησαν από την 7η αγωνιστική που ανέλαβε ο Γκαρσία. Τότε, στο ματς με τον Παναιτωλικό, πήρε ο ΠΑΟΚ το πρώτο πέναλτι και από τότε δόθηκαν άλλα έξι! Με εξαίρεση ένα ματς ο Τζήλος ή ο Μανούχος ήταν εκεί, ενώ με τον Βόλο ήταν και οι δυο. Αξίζει να αναφέρουμε, όπως γράψαμε και την περασμένη Πέμπτη, οι δυο προαναφερόμενοι ρέφερι έχουν κάνει το δικό τους ρεκόρ. Εχουν μπει από πέντε φορές σε ματς του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τα πέναλτι που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ:

-Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3 (7η αγωνιστική): Στο 93' ο Τζήλος (Λάρισας), με VAR τον Σκουλά (Θεσσαλίας), έδωσε πέναλτι σε χέρι του Καρασαλίδη, με το οποίο ο Τσόλακ έκανε το 1-3.

-Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-3 (8η αγωνιστική): Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) με VAR τον Μανούχο (Αργολίδας) έδωσε δυο πέναλτι. Σε μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Σφιντέρσκι αρχικά δεν σφύριξε κάτι, όμως ο Μανούχος τον κάλεσε στην οθόνη και πήγε στην άσπρη βούλα. Στο 95' δόθηκε δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Μπρούτση. Και στα δυο ευστόχησαν οι Σβαμπ, Αουγκούστο, αντίστοιχα.

-ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (11η αγωνιστική): Στο 69' ο Τζόλης έπεσε μετά από μαρκάρισμα του Πασαλίδη. Πέναλτι έδωσε ο Φωτιάς (Πέλλας), με VAR τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων). Ετσι, ο Ζίφκοβιτς πέτυχε το 2-0.

-Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1 (14η αγωνιστική): Στο 95' ο Σφιντέρσκι βρέθηκε στο έδαφος μετά από έξοδο του Ναγκί και ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έδωσε πέναλτι, με VAR τον Μανούχο. Ετσι ισοφάρισε ο Βιεϊρίνια.

-Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 3-2 (15η αγωνιστική): Στο 15' ο Σβαμπ έπεσε υπό την πίεση του Κουτσόπουλου κάποιοι λένε ότι «είδε» χέρι. Το πέναλτι έχασε ο Τζόλης. Το σφύριξε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με VAR τον Τζήλο.

-ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1 (16η αγωνιστική): Ο Τζήλος ορίστηκε μετά από τέσσερις μέρες σε ματς της ίδιας ομάδας και ο Μανούχος μετά από μια εβδομάδα, επίσης στον ΠΑΟΚ! Στο 28' έδωσε πέναλτι δήθεν επειδή είδε χέρι του Ριένστρα, με το οποίο ο Σβαμπ έκανε το 1-1. Η φάση εξετάστηκε από το VAR όπου ήταν ο Μανούχος, άρα η πρόκληση είναι διπλή!

Εκτός από VAR στο Περιστέρι, o Τζήλος ήταν VAR στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ (3-0) με τον ΟΦΗ, σφύριξε Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 3-1, ενώ ήταν τέταρτος στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1.

Ο Μανούχος, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει μπει άλλες τρεις φορές VAR (Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0, Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-3, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1), ενώ σφύριξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης