Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη μία επιβεβαίωση ανωτερότητας!

Άλλη μία επιβεβαίωση ανωτερότητας!
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 - 23:34

Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι παίζουν συνεχώς τελικούς και ότι ο Ολυμπιακός παίζει μόνο φιλικά, ήρθε η ώρα η ομάδα του Πειραιά να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα.

Καλά όχι ότι δεν το έχει κάνει, απλά για κάποιους που χρειάζονται υπενθύμιση. Παίζει την καλύτερη μπάλα και δίνει τις απαντήσεις της στο γήπεδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός, ακόμα και όταν κερδίζει προβληματίζεται όταν κάτι δεν γίνεται σωστά.

Έχει και τον τρόπο και την όρεξη να φύγει νικητής από την Τούμπα. Αυτή θα είναι και η καλύτερη νίκη, όχι βαθμολογικά, αλλά ψυχολογικά. Μετά θα το αισθανθούν όλοι μέσα στην ομάδα, ότι δεν μπορεί να τους σταματήσει κανένας.

Ο Ολυμπιακός ξέρει πολύ καλά και τι ομάδα έχει και ποια είναι η απόδοση που μπορούν να φτάσουν οι παίκτες. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρώπη, όλα τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε! Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει και θα φύγει ουσιαστικά πρωταθλητής από εκεί.

Διαβάστε επίσης