Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο δείγμα θετικό(τατο)!

Πρώτο δείγμα θετικό(τατο)!
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 - 10:57

Τον Χολέμπας είχε ο Μαρτίνς αριστερό μπακ, στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και της σεζόν, συνολικά. Έναν εξαιρετικό επαγγελματία και έναν ποιοτικότατο αριστερό μπακ, με μόνο περιορισμό την ηλικία του. Και τη διαχείριση, την οποία χρειάζεται να του κάνει ο Μαρτίνς, λόγω αυτής. Τίποτα περισσότερο… Και όμως, ο Ρέαμπτσιουκ έδειξε, με το «καλημέρα» στο Αγρίνιο, τι ήταν αυτό που έψαχνε, από εκείνον, ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν τόσο σθεναρά επέμενε, ο Ολυμπιακός να τον κάνει δικό του…

Ο Μολδαβός έδειξε όλα τα στοιχεία ενός κανονικού, νεαρού ποδοσφαιριστή. Ήδη διαμορφωμένου, ήδη ποιοτικού, αλλά πάντα εξελίξιμου και ικανού να γίνει ακόμη καλύτερος, στο μέλλον. Ταχύς, δυναμικός, με ενέργεια, με πάθος στις ενέργειές του. Δεν μπορεί κανείς (ούτε και ο Μαρτίνς ακόμη) να περιμένει… αυτοματισμούς, από το πρώτο, κιόλας, ματς. Ο Ρέαμπτσιουκ θα χρειαστεί ένα διάστημα, μικρό όπως φαίνεται, από την πρώτη εικόνα του, για να προσαρμοστεί πλήρως, στα νέα δεδομένα της νέας του ομάδας. Και να βγάλει και αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι του: τους αυτοματισμούς.

Ο Ρέαμπτσιουκ ήταν αυτό που ο Ολυμπιακός έψαχνε. Πλέον, μένει το να βγάλει αυτό που ο Ολυμπιακός έψαχνε, στα αριστερά, στο 100% και χωρίς… εκπτώσεις. Και έτσι να τονώσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ομάδας, συνολικά. Ο Θρύλος έχει ανάγκη καλά άκρα και βασίζει το παιχνίδι του αρκετά, σε αυτά. Και ο Ρέαμπτσιουκ, μετά το θετικό(τατο) πρώτο δείγμα, φαίνεται να μπορεί να δώσει πολλά, στον Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης