Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Φάμπρι αδίκησε τον Ολυμπιακό και προκάλεσε σοκ στην Ιταλία! (video)

Όταν ο Φάμπρι αδίκησε τον Ολυμπιακό και προκάλεσε σοκ στην Ιταλία! (video)
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 12:21

Πρώτος τον έφερε ο Περέιρα, μετά ακολούθησε ο Κλάτενμπεργκ και αναφερόμαστε στον διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, επιλέγοντας τον άγνωστο Ιταλό Μίκαελ Φάμπρι. Πρόκειται για ορισμό από το... κάτω ράφι καθώς ο Ιταλός είναι άπειρος διεθνής, από το 2019, και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, ενώ όρισε τον Κροάτη Μπέμπεκ στο Αρης-ΑΕΚ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία!

Κανονικά ο Κλάτενμπεργκ έπρεπε να φέρει ρέφερι της κορυφαίας, της ελίτ, κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Όμως, «ακολούθησε» τον Περέιρα που είχε φέρει τον Φάμπρι για τον περσινό προημιτελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ 0-1. Ο 37χρονος διαιτητής σφύριξε μόνο ένα ματς των ομίλων του Europa League (Ερυθρός Αστέρας – Γάνδη 2-1) και κανένα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φάμπρι αδίκησε τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ήταν VAR, με ρέφερι τον Βούλγαρο Κουμπάκοφ, στο περσινό εκτός έδρας παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ, στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, και δεν είδε ότι το δεύτερο γκολ των Άγγλων, με το οποίο έκαναν το 2-2 ξεκίνησε από λάθος εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Οριέ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-2.

Στις 6 Απριλίου 2019 ο Φάμπρι, προκάλεσε σοκ σε όλη την Ιταλία με το πέναλτι που δεν έδωσε στη Μίλαν σε χέρι του Αλεξ Σάντρο, παρότι το είδε και στην οθόνη του VAR! Δείτε το βίντεο:

Ο Μίκαελ Φάμπρι είναι «πεναλτάκιας» καθώς σε 87 αγώνες στο καμπιονάτο έβγαλε 400 κίτρινες κάρτες και 14 κόκκινες, ενώ έχει υποδείξει και 28 πέναλτι! Φέτος, πάει καλά στην Ιταλία, απόδειξη ότι σφύριξε μόνο τέσσερα ματς ενώ 20 συνάδελφοί του έχουν μπει εννέα μέχρι πέντε παιχνίδια!

Και ο Κλάτενμπεργκ στην Τούμπα

Για παρατηρητή διαιτησίας ο Κλάτενμπεργκ έβαλε τον εαυτό του. Μάλιστα, θα βρίσκεται και στην Τούμπα για τον συγκεκριμένο ρόλο καθώς πλέον επαναφέρει τη φυσική παρουσία των παρατηρητών στα γήπεδα και η αρχή γίνεται με τον εαυτό του.

Διαβάστε επίσης