Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπολογίζεται κανονικά ο Φορτούνης

Υπολογίζεται κανονικά ο Φορτούνης
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 13:18

Δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη βάση η ανησυχία, για την υγεία του Κώστα Φορτούνη, αλλά και για τον ενδεχόμενο να μην καταφέρει να δώσει το παρών, στην Τούμπα, απόψε το βράδυ. Ο Τρικαλινός άσος του Ολυμπιακού φάνηκε να ταλαιπωρείται από κάποια συμπτώματα ίωσης, τα οποία έδειξαν ότι ίσως στέκονταν αρκετά, για να του στερήσουν τη συμμετοχή, στο σημερινό παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιο θέμα, όμως, δεν φαίνεται, εντέλει, να υπάρχει.

Ο Έλληνας «μαέστρος» του Ολυμπιακού είναι καλά, υγιής και δείχνει σε κατάσταση να αγωνιστεί, αφού τα συμπτώματα ίωσης, τα οποία παρουσίασε, δείχνουν να έχουν υποχωρήσει πλήρως.

Μάλιστα, γίνεται συζήτηση, για να πάρει θέση βασικού, στην 11άδα και να παίξει από την αρχή, στην Τούμπα. Ο Μαρτίνς βλέπει ότι ο Κώστας είναι, εδώ και καιρό, σε καλή κατάσταση. Βάζει γκολ, μοιράζει ασίστ και συνολικά, έχει εξαιρετική παρουσία. Αποτέλεσμα αυτού είναι να τον έχει στο μυαλό του και σήμερα, ως βασικό.

Μένει να φανεί αν η πρόθεση του Πέδρο γίνει και πράξη, ή αν ο Ολυμπιακός θα πάει με Βαλμπουενά, σε ένα πιθανό 4-2-3-1. Ή και με τους δύο, ακόμη…

Διαβάστε επίσης