Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εμείς, σας το έχουμε πει: Αν το 45ο έτσουξε, το 46ο θα πονέσει... πολύ!

Εμείς, σας το έχουμε πει: Αν το 45ο έτσουξε, το 46ο θα πονέσει... πολύ!
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 01:53

Ξεκινάμε από τα βασικά: Είναι λογικό και απολύτως κατανοητό να μην άρεσε σε κανέναν το αποτέλεσμα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (1-1) και κυρίως η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, προσοχή. Από αυτό, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν την κατάσταση στο αντίπαλο στρατόπεδο, είτε μέσα από την ομάδα, είτε μέσα από... βόθρους, έχει τεράστια απόσταση.

Όσο και να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι δίκαια πρώτος και με το σπαθί του, θα κάνουν μία τρύπα στο νερό. Κι εκείνοι, αλλά και όλοι οι «στημένοι» ή τα τρολ, αν προτιμάτε. Βγήκαν μία γύρα και κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός, έχει μάτια και βλέπει. Και κρίνει.

Ναι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εννοείται πως είναι άξια πρώτος. Και σε αυτό δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία.

Είναι άξια στην κορυφή και με σημαντική διαφορά, +9 από τον Άρη, +10 από τον ΠΑΟΚ. Και αυτό το έχει πετύχει αντρίκεια. Με το σπαθί του. Με την αξία του. Όσο και να προσπαθήσουν να υποστηρίξουν το αντίθετο και να επιχειρηματολογήσουν κιόλας, εμείς απλώς θα γελάμε μαζί τους.

Είναι άξιος πρωταθλητής. Και δεν λέμε για το 45ο. Αλλά για το 46ο, αυτό που έρχεται. Πλησιάζει. Αυτός ο τίτλος, το έχουμε ξαναπεί, δεν χάνεται. Και επιβεβαιώθηκε ξανά. Ναι, σε ένα παιχνίδι πολλά μπορούν να γίνουν. Σε μία σειρά αγώνων, όμως, θα κερδίσει την κούρσα ο καλύτερος. Και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Με διαφορά.

Σκεφτείτε και κάτι άλλο: Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στην Τούμπα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, κατάφερε να μη χάσει και να διατηρήσει και τη διαφορά και το αήττητο.

Συνοψίζοντας, θέλουμε απλά να καταλήξουμε σε ένα σημείο. Το έχουμε ξαναγράψει στο περίπου, θα το κάνουμε άλλη μία φορά.

Αν το 45ο έτσουξε, το 46ο θα πονέσει. Και θα πονέσει... πολύ! Όσο πιο εύκολα και γρήγορα δεχτείτε ότι ο Ολυμπιακός δεν σας βλέπει, ίσως και να πονέσει λιγότερο. Ίσως, ε, δεν παίρνουμε και όρκο...

Διαβάστε επίσης

Nova όπως... PAOK TV!

Nova όπως... PAOK TV!

Οργή από τον κόσμο του Θρύλου. Η περίεργη στάση του συνδρομητικού, τα εξαφανισμένα ριπλέι και άλλα...