Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποιημένος ο ένας, στα «λάθη» στάθηκε ο άλλος

Ικανοποιημένος ο ένας, στα «λάθη» στάθηκε ο άλλος
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 11:57

Αφού προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα και να γλιτώσει το πολύ κράξιμο, από τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει από… ψευτομαγκιές και μποξεριλίκια και γουστάρει να βλέπει ΜΠΑΛΑ, ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να αναδείξει, για άλλη μια φορά, τη μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού, από την ομάδα του!

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά το 1-1 στην Τούμπα, βγήκε και ήταν ικανοποιημένος. Μας είπε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι… πρώτος. Αλλά και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα και… παράξενα. Αλλά το βασικό είναι αυτό. Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ικανοποιημένος από αυτό που άφησε πίσω του, το 1-1 αυτό.

Και βγαίνει από την άλλη ο Μαρτίνς. Και μιλάει για τα λάθη που έκανε η ομάδα του. Για το τι κόστισαν, για το πως διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και για το τι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είχε πάρει, αν έπαιζε καλύτερα. Είπε, βεβαίως, το αυτονόητο, παράλληλα: Ότι ο βαθμός αυτός, στην Τούμπα, μπορεί να είναι «χρυσάφι» στην οικονομία του πρωταθλήματος και στη «μάχη» του τίτλου.

Ικανοποιημένος ο ένας, στα «λάθη» στάθηκε ο άλλος. Άλλη μια διαφορά νοοτροπίας. Γκαρσία και Μαρτίνς μίλησαν για το ίδιο ματς… Αλλά είπαν τόσο διαφορετικά πράγματα… Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο, το ότι ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι. Και ο ΠΑΟΚ είναι εκεί που είναι. Και φέτος, αλλά και συνολικά, γενικότερα. Ιστορικά. Και παντοτινά…

Διαβάστε επίσης