Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο από τον κακό του εαυτό! Μόνο!

Μόνο από τον κακό του εαυτό! Μόνο!
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 12:41

Πάει και αυτό το παραμύθι… Είχαν μείνει να περιμένουν, με αγωνία, ένα ματς, μπας και καταφέρουν και κερδίσουν τον Ολυμπιακό, να έχουν να λένε… Βρήκαν και πάλι, αφού μέτραγαν… τελικές προσπάθειες, αλλά δεν είναι το ίδιο, το ότι έμεινε το ματς στο «Χ».

Αποδείχθηκε, έτσι, περίτρανα ότι ΟΥΤΕ φέτος υπάρχει σοβαρή ομάδα, αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα, ικανή να τον κοντράρει και να τον κάνει να… ανησυχήσει, για τον τίτλο.

Επιβεβαιώθηκε, παράλληλα, το μεγάλο… κλισέ, που λέμε, εδώ και… πολλά χρόνια: Το ότι ο Ολυμπιακός χάνει ΜΟΝΟ από τον κακό του εαυτό. Πάει και τελείωσε, δεν υπάρχει άλλη προσέγγιση, σε αυτά που έχει καταφέρει και συνεχίζει να πετυχαίνει ο Ολυμπιακός…

Μόνο ο… κακός Ολυμπιακός μπορεί να «βλάψει» τον καλό Ολυμπιακό. Γιατί είναι τέτοια η φύση αυτής της ομάδας. Να δίνει εκείνη τον τόνο. Να δίνει εκείνη τον ρυθμό. Και όταν στον Ολυμπιακό δεν βγαίνει… όπως πρέπει, το πράγμα, μόνο τότε μπορεί να… στραβοπατήσει.

Φάνηκε και χθες ξεκάθαρα αυτό. Φάνηκε ότι στη μάχη και για τον φετινό τίτλο, σοβαρό ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός, δυστυχώς δεν έχει. Σαν να είναι… μίλια μπροστά, όλοι θέλουν… κάτι να κάνουν. Κάπως να του κόψουν τον δρόμο. Να τον κερδίσουν. Αλλά δεν μπορούν. Δεν έχουν ούτε τη δύναμη, ούτε την ικανότητα.

Και κάθε αγωνιστική που θα περνά, θα αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο, το πόσο πολύ κρατάει την τύχη στα χέρια του, ο Θρύλος. Αυτός και μόνο αυτός, ορίζει τη μοίρα του, στο πρωτάθλημα…

Διαβάστε επίσης