Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ένας χειρότερος από τον άλλο…

Ο ένας χειρότερος από τον άλλο…
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 15:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα απαράδεκτο... δίδυμο διαιτητών όρισε ο Κλάτενμπεργκ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Superleague. Πιο συγκεκριμένα στο ματς της Κυριακής (17/01) έβαλε τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) στο χορτάρι και τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) στο VAR. Πρόκειται για δυο διαιτητές οι οποίοι αδικούν τον Ολυμπιακό.

Ο Διαμαντόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα (0-0) του περσινού αγώνα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη για την 9η αγωνιστική, όταν ο τερματοφύλακας Αμπάντ ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί με το γόνατο και τον χτύπησε και στο πρόσωπο και ο διεθνής ρέφερι καταλόγισε κόρνερ (!) αντί για το πέναλτι μαρς στο 61'.

Ο Διαμαντόπουλος αδίκησε τον Ολυμπιακό και στο εντός έδρας παιχνίδι του (2-0) με τη Λαμία, πάλι για την προηγούμενο σεζόν και συγκεκριμένα για την 5η αγωνιστική. Σε αυτό το ματς δεν έδωσε δυο πέναλτι. Το πρώτο πέναλτι έγινε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με το ματς στο 0-0, σε ανατροπή του Σουντανί και καταλόγισε κόρνερ! Το δεύτερο στο 61' στο χέρι του Σκόνδρα που ζήτησε όλο το γήπεδο, όμως ο Διαμαντόπουλος που ήταν κοντά έδειξε «παίζεται». Επίσης, θα πρέπει να ξέχασε τις κάρτες. Τις θυμήθηκε στο 72' που έβγαλε την πρώτη. Ανέχθηκε και τις καθυστερήσεις και τις κλωτσιές των φιλοξενούμενων...

Είναι απορίας άξιο γιατί ο Αγγλος βάζει συνέχεια τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), αν και αδικεί τον Ολυμπιακό. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα είναι VAR και μπαίνει για τέταρτη φορά φέτος.

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της τρέχουσας σεζόν Λαμία-Ολυμπιακός 0-6, στη φάση του 0-1 ήταν στο VAR και δεν ειδοποίησε τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) να δείξει κόκκινη κάρτα στον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος με γροθιά χτύπησε τον Σεμέδο στο κεφάλι.

Νωρίτερα, πάλι για την τωρινή αγωνιστική περίοδο, στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Βόλος 4-1 στη φάση του 1-1, ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας πήγε με τις τάπες και χτύπησε τον Μασούρα στο κεφάλι και στο μάτι, όμως για τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), ο οποίος ήταν διαιτητής, ήταν βράδυ Σαββάτου. Δεν έβγαλε ποτέ την κόκκινη κάρτα, ενώ πιο πριν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Επίσης, δεν απέβαλε τον Περέα για φονικό σκληρό στον Τιάγκο Σίλβα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Βοηθοί του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι οι Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Δημητριάδης (Μακεδονίας), τέταρτος ο Περράκης (Αθηνών). Επίσης, AVAR θα είναι η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Παρατηρήτρια διαιτησίας θα είναι η Κόκοτου (Αργολίδας).

Διαβάστε επίσης