Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο εσείς «κρύβετε» τα 4 αστέρια από το σήμα μας, εμείς προετοιμάζουμε το 5ο!

Όσο εσείς «κρύβετε» τα 4 αστέρια από το σήμα μας, εμείς προετοιμάζουμε το 5ο!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 01:34

Για το κόμπλεξ στον ΠΑΟΚ με την επιλογή τους να βγάζουν τα 4 αστέρια του Ολυμπιακού από το σήμα του, σας έχουμε πει πολλές φορές. Το ίδιο, προφανώς, έκαναν και στο παιχνίδι της Τετάρτης, στην Τούμπα, για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League.

Όσο, όμως, εκείνοι «μένουν» εκεί, σε κάτι τέτοιες κινήσεις που δείχνουν πόσο μικρή ομάδα είναι, ο Ολυμπιακός συνεχίζει. Και συνεχίζει δυνατά, με στόχο να σηκώσει και φέτος το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος.

Τον πολεμάνε με κάθε πιθανό τρόπο. Εσχάτως, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι οι δύο ομάδες είναι ισάξιες. Και ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος με την αξία του. Γελάει ο πλανήτης όλος. Ευτυχώς, κάτι τέτοιοι τύποι είναι λίγοι. Υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν και παραδέχονται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και ότι απλώς είναι πολύ πιο μπροστά από κάθε άλλο αντίπαλό του.

Αυτό το δείχνει και φέτος ο Θρύλος. Μετά από 16 αγωνιστικές είναι πρώτος και αήττητος, έχοντας 13 νίκες και 3 ισοπαλίες, στο +9 από τον Άρη και την ΑΕΚ, στο +10 από τον ΠΑΟΚ. Και έτσι θέλει να συνεχίσει, το ίδιο δυνατά, το ίδιο δυναμικά, ώστε να τους αφήσει απλώς να ξεφτιλίζονται μόνοι τους και να υποστηρίζουν πως δεν είναι άξια πρώτος.

Συνεχίστε έτσι. Έχετε πλάκα...

Όσο εσείς «κρύβετε» τα 4 αστέρια από το σήμα μας, εμείς προετοιμάζουμε το 5ο...

Τα φιλιά μας...

Διαβάστε επίσης