Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγάει τέτοιες μεταγραφές!

ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγάει τέτοιες μεταγραφές!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 12:41

Δυνατό όνομα ο Παπασταθόπουλος, υψηλό κασέ. Όποια και αν είναι, εντέλει η εξέλιξη της μεταγραφής, το δίδαγμα είναι, και πάλι, ένα! Ότι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγάει τέτοιες μεταγραφές, στην Ελλάδα. Ότι μόνο ο Θρύλος έχει τη δυναμική, οικονομικά, διοικητικά, από άποψη προοπτικής, για έναν παίκτη, με καλό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και με μεγάλο συμβόλαιο, να καλύψει τις ανάγκες του, αλλά και τα «θέλω» του.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και η αλήθεια είναι ότι παραμένει πολύ δύσκολο, από τη στιγμή που στο «κόλπο» για την απόκτησή του είναι ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία… Όταν ο Θρύλος έχει να ανταγωνιστεί, όχι ως ονόματα, τις Μπέτις και Τζένοα, αλλά ως… διοργανώσεις, την Πριμέρα και το Καμπιονάτο και την αξία που αποκτά κάποιος, αγωνιζόμενος εκεί, τότε το πράγμα, αυτομάτως, δυσκολεύει.

Πάντως, η ουσία παραμένει μία και δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει η μόνη ομάδα, η οποία είναι ικανή να προχωρήσει τέτοιου είδους μεταγραφές, στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2021. Γελάμε τρανταχτά, με τις… διαρροές, για προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει τον Παπασταθόπουλο πίσω, σε αυτή την ηλικία, με αυτές τις προοπτικές που έχει ακόμη και, κυρίως, με ΑΥΤΟ το κασέ. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται. Ή και να κάνει τους άλλους να… ονειρεύονται…

Μεγάλες μεταγραφές στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης