Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως τους δώσαμε... πολλή σημασία;

Μήπως τους δώσαμε... πολλή σημασία;
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 10:21

Χαιρετάμε τον ΠΑΟΚ και όλη την εξυγίανση, από τη δεύτερη θέση και κάτω, όπου βρίσκονται και… προχωράμε. Αρκετά ασχοληθήκαμε, τώρα, μαζί τους. Ξανά όταν έρθει η ώρα. Δεν κάνουν και για τίποτα παραπάνω, από μερικές ημέρες ζωηρής κουβέντας.

Οπότε και τους αφήνουμε να λένε τα… δικά τους, το ίδιο το ποδόσφαιρο να τους διαψεύδει, χωρίς μεγάλη προσπάθεια και… όλα καλά. Ο Ολυμπιακός είναι τόσο μπροστά από τον… «ανταγωνιστή» του, που δεν έχει νόημα πια, να μπαίνουμε σε διαδικασία… σύγκρισης. Ποτέ δεν είχε, εδώ που τα λέμε… Μήπως, τελικά, τους δώσαμε… πολλή σημασία, τις τελευταίες ημέρες; Μάλλον…

Πιο σημαντικό είναι τώρα, το ματς με τον ΠΑΣ. Και ο ΠΑΣ, άλλωστε, ίδιο αποτέλεσμα πήρε από τον Ολυμπιακό, στην έδρα του, με εκείνο που πήρε και ο ΠΑΟΚ, στην έδρα του. Και αυτό λέει πολλά και για ον προηγούμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα, αλλά και για τον προσεχή. Ασήμαντος ο ένας, ως «ανταγωνιστής» και «διεκδικητής του τίτλου», σημαντικός ο άλλος, ως μία «μικρότερη» ομάδα, η οποία όμως μπορεί να κάνει ζημιά.

Και ο Ολυμπιακός οφείλει, ξανά, να… ξεχάσει τη βαθμολογία. Να ξεχάσει τον πίνακα και να κοιτάξει μόνο ένα πράγμα: τους τρεις πόντους. ΜΟΝΟ εκείνοι μετράνε. Και τίποτα άλλο. Όσο η διαφορά διατηρείται και πλησιάζουμε προς τα πλέι οφ, τόσο θα πλησιάζει και το 46ο. Απλά και όμορφα. Χωρίς… πολλά-πολλά.

Διαβάστε επίσης