Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντρέγκερ: «Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα, ακόμα»

Ντρέγκερ: «Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα, ακόμα»
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 11:41

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είχε δείξει, με την επανεμφάνισή του, έτοιμος να μπει ξανά στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς και να βοηθήσει την ομάδα, να συνεχίσει προς τους στόχους της! Ο Γερμανο-Τυνήσιος είναι έτοιμος να μπει ξανά, στην 11άδα, αφού όπως όλα δείχνουν, θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ και μιλώντας στη Nova, τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει, ξανά, για να συνεχίσει η ομάδα να νικά.

Αναλυτικά, είπε:

Θα ήταν τελείως διαφορετικά, αν είχαμε καταφέρει να βάλουμε κάποιο γκολ, στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το παιχνίδι νομίζω θα είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός. Δυσκολευτήκαμε σε αυτό το παιχνίδι. Μπορείς να πεις ότι χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά και ότι πήραμε έναν. Η αποστολή μας ήταν, αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε, να μη χάσουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τον ένα πόντο, αλλά δεν είναι και… Αρμαγεδδών, για εμάς, το ότι δεν κερδίσαμε.

Θυμάμαι το πρώτο μου ταξίδι εκτός με τον Ολυμπιακό, ήταν στα Γιάννενα. Καλή ομάδα, έπαιξαν ποδόσφαιρο, καλό ποδόσφαιρο και μας έβαλαν προβλήματα. Αν όμως είσαι στον δρόμο, για να πάρεις τον τίτλο, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κερδίσεις παιχνίδια όπως αυτό. Παίζουμε στο Καραϊσκάκη και πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, μέσα στην έδρα μας.

Ήταν ένας πάρα πολύ καλός πρώτος γύρος. Και για την ομάδα και για εμένα. Έχω καταφέρει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα και δεν υπάρχει το παραμικρό, για να… παραπονεθώ. Όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο, staff, όλοι. Προσπάθησαν να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ. Νιώθω ήδη μέλος της ομάδας και περιμένω την ευκαιρία μου. Όποτε μου δοθεί θα είμαι έτοιμος να προσφέρω. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά, Ευρώπη, Κύπελλο. Ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα, έχουμε δρόμο μπροστά μας!

Το να επιστρέφεις μετά από τραυματισμό, να έχεις την ευκαιρία να μπεις, πιο δυνατός, στην ομάδα και να προσφέρεις, είναι μία υπέροχη τιμή. Το να βοηθάς την ομάδα, δίνοντας μία ασίστ, είναι πάντα πολύ σημαντικό. Μου δίνει κίνητρο, να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη τίποτε. Έχουμε δρόμο.

Μπορείτε να με φωνάζετε… Ντρεγκερόπουλο, στο μέλλον. Είναι αστείο. Μπορείτε στο μέλλον να με λέτε και έτσι, γιατί όχι; (γέλια)…

Διαβάστε επίσης